+ Film

198 millió forintos pályázat művészeti programokra az MMA-nál

mma

A rendelkezésre álló összeget az MMA tagozatai között egyenlő arányban osztja fel, a pályázatok benyújtása tagozati bontás alapján.

A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) 198 millió forint összegben nyílt pályázatot hirdet civil és egyéb szervezetek művészeti programjai megvalósításának támogatására.

A kiírás alapján pályázatot nyújthatnak be a Magyar Művészeti Akadémia alapszabályában nevesített művészeti ágak területén működő civil és – a központi költségvetési szervek kivételével – egyéb szervezetek, valamint szlovákiai, ukrajnai, romániai, szerbiai, horvátországi, szlovéniai és ausztriai székhelyű, magyarországi adószámmal nem rendelkező civil szervezetek is – áll az MMA csütörtöki közleményében.

A pályázat célja, hogy anyagi támogatást nyújtson a kulturális értékek védelméhez és gyarapításához, a művészeti és történeti hagyományok megőrzéséhez, a magas színvonalú művészi alkotómunka feltételeinek megerősítéséhez. A vissza nem térítendő támogatás összegének alsó határa 300 ezer forint, felső határa 1,5 millió forint, saját forrás biztosítása a támogatáshoz nem szükséges.

A rendelkezésre álló összeget az MMA tagozatai között egyenlő arányban osztja fel, a pályázatok benyújtása tagozati bontás alapján a kiírásban található tematika figyelembevételével lehetséges. A pályázat benyújtásának határideje február 7-e.

A részletes kiírás és a hozzá tartozó dokumentáció a köztestület honlapján, a pályázatok menüpont alatt érhető el.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top