+ Film

Jön Nicolas Cage új filmje: Álmaid hőse

nicolas cage

Január 6-án Kristoffer Borgli rendezését, az Álmaid hőse című filmet lehet megnézni Nicolas Cage főszereplésével a Mozinet Filmfesztiválon.

Az A24 amerikai filmstúdió négy alkotását láthatja a magyar közönség az A24 – Mozinet Filmfesztivál keretében 2024. január 4. és 7. között a budapesti Toldi moziban, közülük hármat az országos mozibemutató előtt – írta a Mozinet.

A közlemény szerint a január 4-én látható Vaskarom című film a pankráció világát megreformáló Von Erich család már-már hihetetlen, de igaz történetét meséli el.

A Sundance Filmfesztivál legjobb rendezőnek járó díjával kitüntetett Sean Durkin első nagy költségvetésű filmjének főszereplője Zac Efron, az operatőre pedig Erdély Mátyás (Saul fia, Napszállta) volt. A film február 15-én kerül a mozikba.

A január 5-én az Előző életek, Celine Song filmje lesz látható, január 6-án Kristoffer Borgli rendezését, az Álmaid hőse című filmet lehet megnézni Nicolas Cage főszereplésével. A film január 18-án kerül a mozikba.

A január 7-én látható Ari Aster Amitől félünk című filmjében Joaquin Phoenix a Joker Oscar-díjas szerepe után ismét a külvilág őrületére saját őrületével válaszoló kisembert alakít. Az Örökség és Fehér éjszakák rendezője magabiztosan keveri a legkülönfélébb filmes műfajokat, teljesen egyedi és megdöbbentő látványvilágot teremtve.

Végre újra dolgoznak az amerikai filmesek:

Clint Eastwood hosszú fehér szakállal bejelentette új, izgalmas filmjének helyszínét

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top