+ Gasztro

Bepillantás a celeb italok kulisszatitkaiba

celeb italok

Ebben a cikkben híres celeb italok kapnak főszerepet. Ezúttal nem a filmvásznon vagy a vörös szőnyegen, hanem ideális esetben pohárba töltve.

Ebben a cikkben híres celeb italok kapnak főszerepet. Ezúttal nem a filmvásznon vagy a vörös szőnyegen, hanem ideális esetben pohárba töltve. Magyarul annak járunk utána, hogy a nagy celebritások és hollywoodi csillagok milyen italok népszerűsítésébe és tökéletesítésébe invesztáltak a közelmúltban.

Milyen vodkaváltozatok érhetnek meg egy jóleső próbát?

A vodka business kétségtelenül ígéretes lehet. Máskülönben miért fektetnének bele milliókat olyan kaliberek, mint például P Diddy, Roberto Cavalli és Dan Aykroyd? Kell, hogy legyen benne valami varázslat a puszta anyagiakon túl.

Persze nekünk, hétköznapi embereknek az iDrinks vodka kínálata is kész mennyországgal érhet fel. Magába foglalva olyan valódi remekműveket és kreatív alkotásokat, mint például a P Diddy nevével fémjelzett Ciroc.

Utóbbi külön is megér egy misét, merthogy gabona helyett a francia kultúra kedvenc gyümölcséből, a szőlőből készül. Úgyhogy nemcsak egy celeb áll mögötte, hanem kreatív koncepció is, amely egyébként a brand jelmondatában is tetten érhető: „made from grapes, not grain”.

Ma már a tequila is celeb italnak mondható

Hiszen a celebvilág elképesztő titánjai vállalkoztak már arra, hogy komolyan invesztálnak a szegmensbe. Egyfajta koronaékszere ennek a területnek George Clooney, és a befektetése nyomán tökéletesített tequila brand.

Clooney kapcsán érdekesség lehet a rajongóknak, hogy a sármőr valósággal él-hal a jó tequiláért. Úgyhogy nem is teketóriázott túlságosan sokat, amikor lehetősége nyílt rá, hogy az ital fellegvárában, a Jalisco-fennsíkon vállaljon szerepet.

De nem ő az egyeduralkodó celeb ezen a pályán. Hisz ott van egyfajta konkurenciaként Dwayne „The Rock” Johnson is. Az izompacsirta azontúl, hogy aktívnak számít a filmvásznon, immáron az alkoholos ital üzletben is komoly érdekeltségekkel rendelkezik.

Ryan Reynolds és a gingyártás összefonódása

A Deadpoolt alakító színészt akár aranyemberként is lehetne titulálni mostanság. A színészi sikerein túl vásárolt már tulajdonrészt angol futball klubban, emellett pedig az alkoholos italok piacán is hasít.

Merthogy az Aviation ginbe történő befektetése a jelek szerint kifogástalan megtérülést hoz. Érdekesség, hogy az ital pont úgy kifejezetten modern karaktert jelenít meg, ahogy a színész is megformálja Deadpool karakterét. Közben pedig a humor is megtestesül benne.

Reynolds egyébként saját bevallása szerint igencsak szereti nemcsak a műfajt, hanem a szóban forgó italt is. Ennek is tudható be, hogy a produktum parádésan felvonultatja a jellegzetes amerikai ginzamatokat.

Ha pedig már ez a fajta együttállás létrejött, akkor a celeb népszerűsége extra felhajtóerőt kölcsönöz a fogyasztók irányába. Ilyen az, amikor a puszta celebritáson túl hozzáértés és kiváló érzék is társul egy üzlethez.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top