+ Fotó

A nap fotója: Olívabogyó-szüret a Balaton-felvidéken

olívabogyó-szüret

Török Csaba több mint tíz éve foglalkozik olajfákkal, tavaly novemberben palackozták az első hazai termesztésű extra szűz olívaolajat.

MTI/Vasvári Tamás

Olívabogyót szüretelnek Török Csaba borászatában, 2HA Szőlőbirtok és Pincészetben a Balaton-felvidéki Szent György-hegyen, Hegymagas közelében 2023. október 19-én.

Török Csaba több mint tíz éve foglalkozik olajfákkal, tavaly novemberben palackozták az első hazai termesztésű extra szűz olívaolajat a birtokon szüretelt olívabogyókból.

MTI/Vasvári Tamás

olívabogyó-szüret

Hegymagas, 2023. október 19.
Török Csaba borász-tulajdonos a 2HA Szőlőbirtok és Pincészetben a Balaton-felvidéki Szent György-hegyen, Hegymagas közelében 2023. október 19-én. Török Csaba több mint tíz éve foglalkozik olajfákkal, tavaly novemberben palackozták az első hazai termesztésű extra szűz olívaolajat a birtokon szüretelt olívabogyókból.
MTI/Vasvári Tamás

olívabogyó-szüret

Hegymagas, 2023. október 19.
Leszüretelt olívabogyók Török Csaba borászatában, 2HA Szőlőbirtok és Pincészetben a Balaton-felvidéki Szent György-hegyen, Hegymagas közelében 2023. október 19-én. Török Csaba több mint tíz éve foglalkozik olajfákkal, tavaly novemberben palackozták az első hazai termesztésű extra szűz olívaolajat a birtokon szüretelt olívabogyókból.
MTI/Vasvári Tamás

olívabogyó-szüret

Hegymagas, 2023. október 19.
Olajfák Török Csaba borászatában, 2HA Szőlőbirtok és Pincészetben a Balaton-felvidéki Szent György-hegyen, Hegymagas közelében 2023. október 19-én. Török Csaba több mint tíz éve foglalkozik olajfákkal, tavaly novemberben palackozták az első hazai termesztésű extra szűz olívaolajat a birtokon szüretelt olívabogyókból.
MTI/Vasvári Tamás

olívabogyó-szüret

Hegymagas, 2023. október 19.
Olívabogyót szüretelnek Török Csaba borászatában, 2HA Szőlőbirtok és Pincészetben a Balaton-felvidéki Szent György-hegyen, Hegymagas közelében 2023. október 19-én. Török Csaba több mint tíz éve foglalkozik olajfákkal, tavaly novemberben palackozták az első hazai termesztésű extra szűz olívaolajat a birtokon szüretelt olívabogyókból.
MTI/Vasvári Tamás

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top