+ Színház

Új színháztermet nyitott a Karinthy Színház

karinthy Karinthy Színház

A Karinthy Színház új színháztermet nyitott Karinthy Stúdió néven, amely az idei évadtól több előadásnak is otthont ad.

A Karinthy Színház új színháztermet nyitott Karinthy Stúdió néven, amely az idei évadtól több előadásnak is otthont ad – közölte a budai teátrum pénteken.

A közleményben Olt Tamás igazgatót idézik, aki elmondta: a Karinthy Színház célja, hogy az újragondolt stúdióelőadások mellett a társulati tagoknak és a fiatal tehetségeknek is lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra egy-egy önálló est vagy előadássorozat keretében.

Az új színpadon először a Margarída asszony című monodrámát láthatták a nézők csütörtökön.

A közleményben Balázs Andreát, az előadás főszereplőjét idézik, aki elmondta, hogy a stúdiószínpad rengeteg potenciált rejt magában.

„Például besétálhatok a nézők közé, amire a nagyszínpadon nem lenne lehetőség. Emiatt a kapcsolat még személyesebb a közönséggel” – emelte ki a színésznő.

Roberto Athayde Margarída asszony című darabját Böhm György rendezésében láthatja a közönség. A humorral teli groteszk dráma egy boldogtalan asszony vergődése a minket körülvevő, egyre őrültebb világban.

A Karinthy Színház előadásának meghatározója a színésznő, Balázs Andrea – írják a darabról, amely legközelebb szombaton látható a stúdiószínpadon.

A színház továbbra is támogatja azokat a kezdeményezéseket és megmozdulásokat, amelyek programokhoz juttatják azokat a gyermekeket, családokat és fiatal felnőtteket, akik hátrányos helyzetükből adódóan nem részesülhetnek kulturális élményekben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top