+ Zene

Megszületett B. Nagy Réka és Nagy Bogi első közös szerelemgyereke

B. Nagy Réka és Nagy Bogi

Megjelent B. Nagy Réka és Nagy Bogi közös dala, a Mi a bajod?, amit mindössze pár óra alatt írtak meg egy pizsamapartin.

Egy idegen otthonába tört be új klipjében B. Nagy Réka és Nagy Bogi

Megjelent B. Nagy Réka és Nagy Bogi közös dala, a Mi a bajod?, amit mindössze pár óra alatt írtak meg egy pizsamapartin.

„Egyáltalán nem terveztünk közös számot Nagy Bogival” – mesélte B. Nagy Réka, aki évek óta közeli barátságot ápol a Csináljuk a fesztivált és A Dal műsorokból jól ismert énekesnővel.

„Egyszerűen csak elkezdtünk zenélgetni egy pizsamapartin néhány pohár bor után, és annyira belelendültünk, hogy éjfélkor nekiálltunk a szövegírásnak és a dallamszerzésnek, hajnali háromra pedig el is készültünk vele” – árulta el Réka.

Az énekesnő-influenszer azt mondja, hihetetlenül egyszerű volt az első közös dalszerzésük, így a számot igazi szerelemgyereknek tartják. „Kiderült, hogy hasonlóak az eszközeink a dalszerzésben és a szövegírásban” – tette hozzá Bogi.

„Ha az egyikünk elakadt, a másikunk kiegészítette a gondolatait. Nagyon izgalmas volt” – emelte ki.

A klipet itt találod:

Réka és Bogi dala a nyárról, a bulizásról és a párkeresésről szól: azokról az alkalmakról, amikor megismerkedünk valakivel, de nem tudjuk eldönteni, mit akar tőlünk.

„Sajnos hiába bízunk ilyenkor abban, hogy viszontszeretnek minket, sokszor csak sebeket ejtenek rajtunk és bár a kapcsolatnak látszólag működnie kellene, valamiért mégsem úgy alakul. Ezért is hangzik el többször a címadó kérdés” – foglalja össze Réka.

Az énekesnők egyébként egy felszabadult, nyári számot akartak kiadni: ezt tükrözi Somogyvári Dani hangszerelése és a felvételhez készített videó is, amit Radics Tomi rendezett.

„Szerettünk volna belevinni egy csavart a klipbe, így a történet szerint Bogival betörünk egy jómódú család otthonába, ahol filmet nézünk, pezsgőt bontunk és felpróbáljuk a drága ékszereket, ruhákat” – magyarázza Réka.

„Iszonyatosan jó és hangulatos volt ebben utazni, örülök, hogy egy igazi vintage autó is szerepelhetett a klipben” – hangsúlyozza.

„A videót amúgy elképesztően gyorsan, mindössze egy nap alatt leforgattuk, ez is mutatja, mennyire gördülékeny volt a közös munka. A Gozsdu-udvarban rögzített buli- és karaokejelenetekben például abszolút nem megjátszottak, kizárólag őszinte nevetéseket láthattok: egyszerűen csak önmagunkat adtuk, miközben forgott a kamera is.”

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top