+ Fotó

A nap fotója: 75 éves a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút

Széchenyi-hegyi Gyermekvasút

Gőzmozdonyos nosztalgiavonat indul a gyermekvasút Széchenyi-hegy végállomásáról 2023. július 31-én.

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton 75 évvel ezelőtt, 1948. július 31-én indult el az első vonat utasokkal, az évfordulóra emlékezve izgalmas programokkal várták a családokat, egykori úttörő- és gyermekvasutasokat a Széchenyi-hegyen, az első szakasz végállomásán.

MTI/Máthé Zoltán

Széchenyi-hegyi Gyermekvasút

Budapest, 2023. július 31.
A drónnal készült felvételen személyvonat halad a panoráma ívben a Nagy-Hárs-hegy oldalában a 75 éves gyermekvasút vonalán 2023. július 31-én. A Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton 75 évvel ezelőtt, 1948. július 31-én indult el az első vonat utasokkal, az évfordulóra emlékezve izgalmas programokkal várták a családokat, egykori úttörő- és gyermekvasutasokat a Széchenyi-hegyen, az első szakasz végállomásán.
MTI/Máthé Zoltán

Széchenyi-hegyi Gyermekvasút

Budapest, 2023. július 31.
Gőzmozdonyos nosztalgiavonat halad Hárshegy és Hűvösvölgy állomások között a 75 éves gyermekvasút vonalán 2023. július 31-én. A Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton 75 évvel ezelőtt, 1948. július 31-én indult el az első vonat utasokkal, az évfordulóra emlékezve izgalmas programokkal várták a családokat, egykori úttörő- és gyermekvasutasokat a Széchenyi-hegyen, az első szakasz végállomásán.
MTI/Máthé Zoltán

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top