+ Zene

Johnny Depp rosszul lett, elmaradt a ma esti koncert az Arénában

Hollywood Vampires Johnny Depp

Az utolsó pillanatban lemondta koncertjét Johnny Depp zenekara, amelyben Alice Cooperrel és Joe Perryvel turnézik.

Az utolsó pillanatban lemondta koncertjét Johnny Depp zenekara, amelyben Alice Cooperrel és Joe Perryvel turnézik.

Kirobbanó, eget-földet rengető show-val érkezik Budapestre a Hollywood Vampires 2023. július 18-án a Sportarénába – ígérték még tavaly november elején. „A világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat, a legnagyobb ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: tagja Alice Cooper, Johnny Depp, az Aerosmith’s-ből Joe Perry-és Tommy Henriksen is.

A Hollywood Vampires 2023-as turnéja előtt a frontember, Alice Cooper így nyilatkozott:

“Már három éve, hogy a Vampires turnézott. Alig várom, hogy visszatérhessek a srácokhoz, nagyon szeretek ebben a bandában lenni. A zenekarom nagyszerű és csodálatos, de a Vámpírokkal játszani az egy teljesen más helyzet. Egyáltalán nem foglalkozom színházzal, csak énekes vagyok egy zenekarban, és a zenekar történetesen az egyik legjobb banda a környéken!

Jó lesz látni Johnnyt, Joe-t, Buck-ot és Chris-t és a többi srácot. Zárd be az ajtókat, tedd magad köré a fokhagymát, mert jönnek a Vámpírok!„

Joe Perry hozzátette:

„Jövő nyáron végre eljön az ideje, hogy a hollywoodi vámpírok ismét feltámadjanak! Alig várjuk, hogy eljátsszuk legújabb albumunk, a Rise dalait minden rajongónk számára. A napok visszaszámlálása közben fokozódik az izgalom! Akkor találkozunk… ne feledd: hagyd otthon a fokhagymát!”.

Ehhez képest most egy nyúlfarknyi Facebook-üzenettel lemondták a koncertet:

Előre nem látható körülmények miatt a Hollywood Vampires lemondják a ma esti budapesti műsort. Minden jegyet teljes összegben visszatérítünk. Szeretjük és értékeljük az összes rajongót, aki közelről vagy távolról utazott, hogy lásson minket, és ezt most igazán sajnáljuk.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top