+ Zene

Johnny Depp rosszul lett, elmaradt a ma esti koncert az Arénában

Hollywood Vampires Johnny Depp

Az utolsó pillanatban lemondta koncertjét Johnny Depp zenekara, amelyben Alice Cooperrel és Joe Perryvel turnézik.

Keresés a weben

Az utolsó pillanatban lemondta koncertjét Johnny Depp zenekara, amelyben Alice Cooperrel és Joe Perryvel turnézik.

Kirobbanó, eget-földet rengető show-val érkezik Budapestre a Hollywood Vampires 2023. július 18-án a Sportarénába – ígérték még tavaly november elején. „A világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat, a legnagyobb ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: tagja Alice Cooper, Johnny Depp, az Aerosmith’s-ből Joe Perry-és Tommy Henriksen is.

A Hollywood Vampires 2023-as turnéja előtt a frontember, Alice Cooper így nyilatkozott:

“Már három éve, hogy a Vampires turnézott. Alig várom, hogy visszatérhessek a srácokhoz, nagyon szeretek ebben a bandában lenni. A zenekarom nagyszerű és csodálatos, de a Vámpírokkal játszani az egy teljesen más helyzet. Egyáltalán nem foglalkozom színházzal, csak énekes vagyok egy zenekarban, és a zenekar történetesen az egyik legjobb banda a környéken!

Jó lesz látni Johnnyt, Joe-t, Buck-ot és Chris-t és a többi srácot. Zárd be az ajtókat, tedd magad köré a fokhagymát, mert jönnek a Vámpírok!„

Joe Perry hozzátette:

„Jövő nyáron végre eljön az ideje, hogy a hollywoodi vámpírok ismét feltámadjanak! Alig várjuk, hogy eljátsszuk legújabb albumunk, a Rise dalait minden rajongónk számára. A napok visszaszámlálása közben fokozódik az izgalom! Akkor találkozunk… ne feledd: hagyd otthon a fokhagymát!”.

Ehhez képest most egy nyúlfarknyi Facebook-üzenettel lemondták a koncertet:

Előre nem látható körülmények miatt a Hollywood Vampires lemondják a ma esti budapesti műsort. Minden jegyet teljes összegben visszatérítünk. Szeretjük és értékeljük az összes rajongót, aki közelről vagy távolról utazott, hogy lásson minket, és ezt most igazán sajnáljuk.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top