+ PR-cikk

Miért használj újrahasznosított csomagolóanyagokat?

újrahasznosított

Az újrahasznosítás napjainkban minden gazdasági szereplő aktuális feladata a fenntartható fejlődés érdekében. Ezt a vállalkozásodnál alkalmazott csomagolástechnikai megoldásokban is érvényesíteni tudod, ha újrahasznosított, ezáltal környezetbarát csomagolóanyagokat használsz.

Mire használhatod az újrahasznosított légpárnás fóliát?

A légpárnás fólia a könnyen sérülő termékek csomagolásához szükséges, hiszen megvédi azokat a szállítás során. A Mű-Pack Webáruház újrahasznosított légpárnás fóliái környezetkímélő anyagokból készülnek. Színük a visszagyűjtött anyagoktól függően változhat. Vastag és erős termékek, amelyek megvédik a törékeny tárgyakat, valamint a nedvességre érzékeny árut.

Ha az egyes alkatrészrétegek között alkalmazzuk őket, megkímélik a terméket az ütődésektől, benyomódásoktól, és az ezáltal keletkező méretbeli elváltozásoktól, valamint a vékonyabb részek letörésétől. Térkitöltőként alkalmazva segítik a dobozba csomagolt áru rögzítését, így az nem fog ide-oda dobálódni a dobozban.

Milyen méretben kapható az újrahasznosított légpárnás fólia?

Ez a csomagolóanyag általában több méretben kapható, így lehetőséged van a csomagolandó termék méreteinek megfelelően az 1 m, 1,2 m, 1,5 m és 2,2 m szélességű fóliák közül választani.

A légpárnás fóliát általában tekercsben árulják, amelyek lehetnek 50 méteresek, 100 méteresek vagy 150 méteresek. Ha a vállalkozásod tevékenysége során gyakran kell törékeny, sérülékeny terméket előkészíteni a szállításra, érdemes a gazdaságos, nagyobb kiszerelésű, 150 méteres tekercset választanod.

Fából készült bútorok csomagolása

A fából vagy faalapú anyagokból készült bútorok még lapszerelt állapotban is könnyen megsérülhetnek a szállítás során. A gyártó cég számára ez jelentős veszteséget fog okozni, hiszen a faanyagok költsége igen magas, és a ráfordított munkaórák valamint a technológiai folyamatok költsége sem kevés. Ezért érdemes olyan csomagolóanyagokat beszerezni, amelyek megvédik a terméket.

A fabútorok és alkatrészeik csomagolására kiválóan alkalmas az újrahasznosított légpárnás fólia, hiszen megóvja a sérülékeny éleket a rongálódástól, a faanyagot pedig a nedvességtől és a szennyeződésektől.

Nagy méretű, nehéz és sérülékeny késztermékek csomagolása

A nagyméretű fém alkatrészek saját súlyuknál fogva is képesek megrongálódni a szállítás során, így ezeket légpárnás fóliába csomagolva megóvhatjuk a sérülésektől. Mivel a légpárnás fólia a nedvességet is távol tartja, így a rozsdásodástól is védi a terméket.

Ugyanígy jó megoldás lehet a fólia a porcelánból, kerámiából vagy üvegből készült dolgok esetében is, hiszen ezek kifejezetten törékenyek. Az elektronikai cikkek csomagolásánál is hasznunkra válhat, gondoljunk csak egy LED-es televízióra, monitorra, aminek a csomagolása speciális körültekintést igényel.

Ha tehát biztonságos és környezetkímélő csomagolóanyagot keresel a sérülékeny termék csomagolására, az újrahasznosított légpárnás fólia jó választás lehet számodra.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top