+ Zene

Paulina: Amikor ezt a dalt írtam, folytak a könnyeim

paulina

Paulina: Csodálatos volt a gyerekkorom, elképesztően különleges a kapcsolatom anyukámmal és ez mindig is így volt.

Varázslatos dallal és klippel köszöni meg az énekesnő azt a sok csodálatos dolgot, amelyet édesanyjától kapott és kap a mai napig is.

„Anya, ugye érzed a lelkedben, Te vagy az oka, hogy ilyen lettem”.

Ez nem egy olyan dal, ami már évek óta a fiókban állt. Csak pár hete, szinte „véletlenül” készült.

„A zongora mögött ültem, és egyszercsak kijött belőlem a refrén első fele: ‘valamit el kell mondjak, kikívánkozik’. Ebben a pillanatban még nem tudtam, hogy pontosan mi is az, ami épp kikívánkozik…

Dúdolgattam egész nap, visszaültem a zongorához és csukott szemmel elkezdtem újrajátszani a két sort és hirtelen minden összeállt. Magától jött, hogy ‘Anya, ugye érzed a lelkedben te vagy az oka, hogy ilyen lettem’.  Ahogy írtam tovább a dalt már folytak a könnyeim, annyi mindent szerettem volna egyszerre anyukámnak elénekelni” – meséli az énekesnő.

Paulina – Anya:

Cikáztak a fejemben az emlékek, eluralkodott rajtam a hála, a boldogság és a nosztalgia. Csodálatos volt a gyerekkorom, elképesztően különleges a kapcsolatom anyukámmal és ez mindig is így volt. Könnyű volt neki szavakba önteni, hogy mit érzek, mit köszönök neki.

Szerencsésnek tartom magam, hogy ilyen édesanyám van, remélem ezzel a dallal átadhatom neki, mit jelent ő nekem. Sokaknak megadatott ez a fajta egyedi anya-gyerek kapcsolat, ezért is úgy szerettem volna megírni a dalt, hogy minden anyuka és gyermek átérezhesse a mondanivalóját, kicsit magáénak érezhesse a dalt.

A dal nekem is utazás… az eleje a gyerekkoromról szól, amikor anyu járni és beszélni tanított, a második rész már azt a kamasz időszakot idézi, amikor az ember hibázik, eltávolodik a szülőtől, de közben tudja, hogy számíthat rá. Az utolsó rész a csattanó, amikor is a felnőtt korban a gyerek átértékeli a szülővel való kapcsolatát, visszatalál hozzá és már nem lázad, sokkal inkább hasonlítani akar rá, olyan jó anya akar lenni, mint az Anyukája.”

– foglalta össze Paulina.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top