+ Média

Leköszön az M1 műsorvezetője, Fábián Barna

Fábián Barna

Az M1 egyik legtapasztaltabb műsorvezetője, Fábián Barna majdnem három évtizede dolgozik a közszolgálati televízió kötelékében

Keresés a weben

Alkotói szabadságra vonul Fábián Barna, az M1 műsorvezetője – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája csütörtökön.

A közszolgálati hírcsatorna oszlopos tagja csaknem harminc év munka után döntött úgy, hogy a nyári néhány hetes pihenés helyett hosszabb időre elköszön a nézőktől. A M1 hír és hírháttér műsorainak házigazdája a következő hónapokban is dolgozni fog, de ezúttal tudományos szenvedélyének szenteli ideje nagy részét.

Az M1 egyik legismertebb és legtapasztaltabb műsorvezetője majdnem három évtizede dolgozik a közszolgálati televízió kötelékében, és ezen időszak alatt szinte mindvégig képernyős feladatokat látott el.

Mint mondta, a közmédiában végzett munkájára valóban szolgálatként tekint, és ennek jövőbeni felelős vállalásához most aktív három hónap pihenésre van szüksége.

A jogász és agrármérnök végzettségű műsorvezető a következő hónapokban a környezetvédelem és a fenntartható gazdálkodás nemzetközi, elsősorban angol nyelvű szakirodalmában szeretne elmélyülni.

A természet védelme mellett elkötelezett televíziós szakember szerint a tudomány, az egyes technológiai fejlesztések fontos összefüggésekre világítanak rá, és adnak releváns válaszokat, ugyanakkor a jövő szempontjából nem elhanyagolható az egyéni felelősség.

Mint mondta, az embereknek lehetőségük van viselkedésükön és életmódjukon változtatni,  és ha sokan döntenek a környezettudatos életmód mellett, óriási lépést tesznek az élővilág sokféleségének megőrzéséért, a természeti erőforrások védelméért, az élet minőségének fenntartásáért a Földön.

Fábián Barnát – szabadsága előtt – pénteken, április 28-án láthatják utoljára a nézők az M1 Ma reggel című műsorában – közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top