+ Film

Magyar komédiák nevettették az olaszokat – díjat kaptak

magyar

Tiszeker Dániel rendezése a tavalyi év legnézettebb magyar filmje volt a mozik jegybevétele alapján, és azóta elérhető a Filmio kínálatában

Keresés a weben

Lakos Nóra romantikus komédiája, a Hab a fődíjat, a főszereplő Kerekes Vica a legjobb színésznő díját, míg Tiszeker Dániel a Nagykarácsonyért a legjobb rendező díját nyerte el a dél-olaszországi Acerrában megrendezett Festival della Commedia-n.

Vasárnap hirdették ki a Festival della Commedia – Pulcinella Filmfesztivál nyerteseit Dél-Olaszországban – közölte a Nemzeti Filmintézet hétfőn.

Lakos Nóra Kerekes Vica főszereplésével készített Hab című filmje egy szenvedélyes és elszánt cukrászlány története, aki mindenre hajlandó, hogy megmentse vállalkozását és visszaszerezze élete szerelmét.

A film egy klasszikus vígjátéki alapokra helyezett romantikus komédia, sok zenével, humorral és különleges látványvilággal. Lakos Nóra filmje korábban Firenze, London és Párizs filmfesztiváljain nyert díjakat és jelenleg elérhető a Filmintézet videómegosztó felületén, a Filmión is.

A karácsonyi vígjáték, a Nagykarácsony főszerepét Ötvös András alakítja, partnerei között van Zsigmond Emőke, Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, Csuja Imre, Szerednyey Béla és Mészáros Máté is.

Tiszeker Dániel rendezése a tavalyi év legnézettebb magyar filmje volt a mozikban a jegybevétel alapján, és azóta elérhető a Filmio kínálatában – áll a közleményben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top