+ Média

Legyen a Librarius.hu a sajtóképviselőd!

librarius

A Librarius mára számos kulturális intézmény sajtóképviselője: Müpa, Móra kiadó, Mozinet, Trafó és sorolhatnánk.

Kedves Ügyfelünk!

A Librarius.hu mára számos kulturális intézmény sajtóképviselője: Müpa, Móra kiadó, Mozinet és sorolhatnánk. Minden művészeti ágban (irodalom, képzőművészet, film, zene, színház, + tudomány) szakújságírók dolgoznak, tudósítástól az interjúig, bármilyen műfajban.

Hogy képzeljük el a sajtóképviseletet?

A sajtóképviseletet általában események vagy kulturális termékek promóciójaként használják, de a tudósítás, beszámoló is kedvelt műfaj. Az ügyfél kijelöli a témát és műfajt, elérhetőségekkel lát el minket pl. interjúhoz, mi pedig felkészülés és anyaggyűjtés után elkészítjük a cikket, amit minden esetben ellenőriztetünk, majd közöljük a Librariuson az előre egyeztetett időpontban. Megjelenő írásaink több platformról hozzák az olvasót, többek között a Hírkeresőről, Hírstartról, Facebookról, a WordPress mobil applikációjáról. Így érjük el a napi átlagos 10 ezer olvasót. És ezzel megszűnik az ügyfél szétküldött hírleveleinek megjelenési bizonytalansága. Ez a sajtóképviselet, amihez az ügyfél saját gyártású híreinek grátisz közlése is hozzátartozik. Fontos: minden cikken elvégezzük a keresőoptimalizálást, ezzel előnyös helyet biztosítunk a Google keresőjében.

A Librarius listaárait és a megjelenés egyéb lehetőségeit (pr-cikk, banner) a médiaajánlatban találjátok. Szerződést személyre szabott feltételekkel, az ügyfél igényeihez igazodva kötünk.

Létezik a Librarius angol nyelvű változata arthereartnow.com néven, ami azok számára lehet fontos, akik külföldi vagy angol nyelvű közönséget szeretnének elérni, de egyedi promócióra is használható.

Elérhetőségünk: librarius@librarius.hu

Üdvözlettel: Podmaniczky Szilárd főszerkesztő

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top