+ Zene

Fiatalon elhunyt Ribarics Tamás

Ribarics Tamás

Ribarics Tamás a Tales Of Evening tagjaként a zenekar eddig megjelent mind a négy nagylemezén játszott. 46 éves volt.

Keresés a weben

Nagyon szomorú hírünk van. Ribarics Tamás, a Tales Of Evening gitárosa 2022. július 23-án elhunyt.13 napig küzdött, hogy legyőzze a darázscsípés következtében kialakult kritikus, kómás állapotot. Sajnos tegnap elvesztette a harcot.

Ribarics Tamás

1976-ban született, 46 éves volt. 2011-ben alapító tajga volt a Tales Of Evening zenekarnak. 2012, az első Tales Of Evening lemez óta volt a H-Music művésze.

Tales Of Evening – Lázadás (official music video)

Riba családjának megható üzenete a zenész oldalán:

“Drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim! Tudom, hogy több ezren szorítottatok nekem, imádkoztatok értem, és a mai napon 10:55-ig kerestem a kiutat testem sötét rabságából. Sajnos nem találtam meg a hozzátok visszavezető utat. Könnyezve, egyik kedvenc dalommal a fülemben elmentem örökre … Búcsúzom tőletek … drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim…”

Tales Of Evening – Jégvilág (official music video)

A Tales Of Evening üzenete:

“Kedves TOE rajongók, zenésztársak, barátok, ismerősök. Nagyon hálásak vagyunk, amiért ennyien szurkoltatok, igaz Barátunknak, zenésztársunknak. Sajnos ma Ribarics Tamás, Riba elbúcsúzott tőlünk, örök, pótolhatatlan űrt hagyva maga mögött. Nincsenek szavak a történtekre. Most csak a rengeteg, felbecsülhetetlen értékű szeretetre és odaadásra tudunk gondolni, amit Tőle kaptunk. Mindig velünk maradsz!”

Tamás a Tales Of Evening tagjaként a zenekar eddig megjelent mind a négy nagylemezén játszott: Hajléktalan lélek (2012), Szilánkok (2015), A fény nyomában (2018), A New Dawn Awaits (2019).

Ribarics Tamás

A Covid időszak alatt, 2020 novemberében egy Riba 2020 munkacímű szólódallal jelentkezett:

Ezt követte tavaly októberben a The River.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top