+ PR-cikk

Online is beszerezhetsz alkatrészeket a rolleredhez

roller

Más járművekhez hasonlóan az abroncs kulcsfontosságú komponens a roller esetében is. Ezek állapotát mindenképpen érdemes ellenőrizni.

Manapság egyre többen használják a rollereket, mivel hatékonyan lehet közlekedni velük a városban még a legforgalmasabb időpontokban is. A mai rollerek között bőven találni olyat, amelyik nemcsak szemre tetszetős, hanem megbízható is.

Bármilyen megfontoltan és körültekintően is választunk rollert, időről-időre biztos, hogy kell majd költeni rá. Ez akár egy kisebb javítás okán is bekövetkezhet, de bizonyos idő elteltével már komolyabb felújítás is indokolt lehet.

Ki sem kell mozdulni az alkatrész vásárlásához

Érdemes eleve már a roller megvásárlásakor utánanézni, hogy milyen könnyen lehet hozzá alkatrészeket vásárolni. Ha például Xiaomi rollert veszel, akkor ahhoz gyakorlatilag bármilyen komponens beszerezhető a Házirobotok.hu webáruházból.

Online alkatrészt vásárolni nem egy bonyolult művelet. Az adatlapját mindig érdemes áttanulmányozni annak az alkatrésznek, amit be szeretnél szerezni. Ott minden fontos információt megtudhatsz róla.

Milyen elemeket lehet kapni a neten?

Más járművekhez hasonlóan az abroncs kulcsfontosságú komponens a roller esetében is. Ezek állapotát mindenképpen érdemes gyakran ellenőrizni, hiszen túl sok időt nem vesz igénybe, mégis fontos szerepük van balesetvédelmi szempontból. Sőt, érdemes tudni, hogy a kopott abroncsok az akkumulátort is gyorsabban lemerítik. Akár tömör külső gumikat és belsőket is vásárolhatsz.

Kiemelten fontos még a fékek állapotára is ügyelni. A weben vásárolhatsz a rollered típusának megfelelő fékbetétet, nyerget, kart, de akár még bowdent is. Azon ne spórolj, hogy meg tudsz-e állni időben. Nem szükségszerű, de ha szeretnél, tárcsaféklakatot is vehetsz, így lopás ellen is védekezhetsz.

A láthatóság rollerezés esetén sem elhanyagolható szempont. Mindenképp megbízható első és hátsó lámpákat érdemes felszerelni a rollerre, de tovább javíthatod a helyzetedet, ha fényvisszaverő matricákat is elhelyezel a kétkerekűdön.

Fel is tuningolhatod a rolleredet

A roller sokak számára több, mint egy közlekedési eszköz, amivel hatékonyan és gyorsan el lehet jutni egyik pontból a másikba. Aki szereti a rollerét, az észszerű összegből a megjelenésén is javíthat.

Könnyen fel lehet dobni optikailag egy színes gumival. Nem kell okvetlenül fekete abroncsokon szelned a kilométereket, lehet az éppen sárga, piros, zöld vagy kék is.

A Xiaomi rollereknek a kijelzője meglehetősen érzékeny a nedvességre. Éppen ezért célszerű beszerezned egy szilikon kijelzővédőt. Ez is elérhető számos különféle színben, így ha szeretnél, vehetsz olyat, ami passzol a rolleredhez, vagy ha a kihívóbb árnyalatokat kedveled, akkor sem kell kompromisszumot kötnöd. Az öntapadó matricákkal tovább alakíthatod saját ízlésed szerint a jármű megjelenését.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top