+ Színház

Szász Júlia balesete után nem tér vissza a Nemzeti Színházba

nemzeti szász júlia

Szász Júlia azt is elmondta, hogy a baleset után már a kórházban elkezdte átgondolni, milyen döntéseket szeretne hozni a jövőben.

Lajos Ottó és Szász Júlia

Szász Júlia tavaly novemberben súlyos balesetet szenvedett a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia előadása közben, amikor egy színpadi díszletelemről métereket zuhant kollégájával, Horváth Lajos Ottóval együtt. Ennek következtében végtag- és mellkasi sérüléseket szenvedett, és hosszú ideig kórházban ápolták. Az Elle digitális magazinjának adott interjújában most beszélt a gyógyulásáról és az életéről.

Szász elmondta, hogy még mankóval közlekedik kint, de már csak egyre van szüksége, és a lakásban már nélkülözi azokat. Bár még mindig erősödnie kell, főként a lábának, és időnként flashbackjei vannak a balesetről, ám összességében úgy érzi, hogy már jobban van. Jelenleg főként a gyógyulásra összpontosít, és bár sokan kérdezik tőle, mikor tervez visszatérni a színpadra, ő jelenleg ezzel nem siet.

Az orvosok szerint legalább fél évig tart majd a gyógyulás, de valószínűleg még egy év múlva is érezni fogja a baleset következményeit. Szász elárulta, hogy a balesetben két helyen eltört a lába, három bordája tört, és egy pedig megrepedt. Emellett légmelle is kialakult, ami miatt naponta röntgenezték, ami nagyon megterhelte lelkileg.

A baleset előtt már kiégésközeli állapotban volt, és úgy érzi, hogy a sors egyfajta figyelmeztetésként adta neki ezt az eseményt. Ezért most azt tervezi, hogy másként alakítja az életét. Bár szenvedélyesen szereti a színészkedést, úgy érzi, hogy a korábbi tempó már nem tartható, és csak olyan munkákat szeretne vállalni, amelyekben igazán hisz és feltöltik. Emellett úgy érzi, hogy a lelki munka most kezdődik csak el számára, hogy végre összeforrtak a csontjai.

Szász Júlia azt is elmondta, hogy a baleset után már a kórházban elkezdte átgondolni, milyen döntéseket szeretne hozni a jövőben. Nem szeretne ugyanúgy dolgozni, mint korábban, és inkább olyan projekteket vállalna, amelyekben valóban hisz. Szívesen visszatérne a filmforgatásokhoz is, hiszen utolsó filmjén már több mint három éve dolgozott.

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top