+ Életmód

A nap fotója: Készül a Budapest-Balaton kerékpárút

Budapest-Balaton kerékpárút

A Budapest-Balaton kerékpárút egyelőre Budapest és Etyek között készült 11,5 kilométeres szakaszon, szóval, a nagyja még hátra van.

Kerékpárosok a Budapest-Balaton kerékpáros útvonal I., Budapest és Etyek közötti szakaszának átadóján Etyeken 2022. június 17-én.

A munkálatok során 11,5 kilométeres szakaszon leburkolták a földutakat, táblákat helyeztek ki és felfestették a burkolati jeleket. A 3,3 méter széles kerékpárút mellett 292 fát ültettek el. Az elkészült kerékpárútszakaszt 2022 júniusában helyezik forgalomba.

MTI/Koszticsák Szilárd

Budapest-Balaton kerékpárút

Budaörs, 2022. június 17.
Révész Máriusz, a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára a Budapest-Balaton kerékpáros útvonal I., Budapest és Etyek közötti szakaszának átadóján Budaörsön 2022. június 17-én. A munkálatok során 11,5 kilométeres szakaszon leburkolták a földutakat, táblákat helyeztek ki és felfestették a burkolati jeleket. A 3,3 méter széles kerékpárút mellett 292 fát ültettek el. Az elkészült kerékpárútszakaszt 2022 júniusában helyezik forgalomba.
MTI/Koszticsák Szilárd

Budapest-Balaton kerékpárút

Etyek, 2022. június 17.
Kerékpáros a Budapest-Balaton kerékpáros útvonal I., Budapest és Etyek közötti szakaszának átadóján Etyeken 2022. június 17-én. A munkálatok során 11,5 kilométeres szakaszon leburkolták a földutakat, táblákat helyeztek ki és felfestették a burkolati jeleket. A 3,3 méter széles kerékpárút mellett 292 fát ültettek el. Az elkészült kerékpárútszakaszt 2022 júniusában helyezik forgalomba.
MTI/Koszticsák Szilárd

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top