+ PR-cikk

Az elektromos rollerek és kerékpárok használatához is szükség van kiegészítőkre

elektromos rollerek

Az elektromos rollerek és kerékpárok az elmúlt években megreformálták a városi közlekedést. Gyakorlatilag már nem lehet úgy végigmenni az utcán, hogy ne látnánk pár darab ilyen közlekedési eszközt. Ez egyáltalán nem meglepő, mivel nagyon kényelmes velük elmenni A-ból B-be, költséghatékonyak, igazán élvezetes maga a vezetés is.

Egyre több kiegészítő érhető el hozzájuk

Ezért sem meglepő az, hogy a különböző eszközök száma csak növekszik a piacon. Elég csak megnézni a Xiaomishop.hu elektromos roller, kerékpár kiegészítőit, és máris láthatjuk, hogy mivel van dolgunk. Szükség is van ennyi termékre, mivel az igazán kényelmes és hatékony használathoz egyszerűen elengedhetetlenek. Ha megnézzük, hogy egy hagyományos kerékpárhoz is mennyi mindent szokás használni egyáltalán nem meglepő a hatalmas kínálat.

Kezdjük a sort a biztonsággal, ami a bukósisak! Egyszerre lehet stílusos és biztonságos is, utóbbihoz hozzátartozik például az EPS belső bélés, hogy minél hatékonyabban tudja elnyelni a külső behatásokat. A kényelemről gondoskodik az is, hogy ezeknek a sisakoknak a belseje teljesen légáteresztő, valamint eltávolítható és mosható. A stílushoz és a biztonsághoz az is hozzájárul, hogy fényvisszaverő elemek is találhatóak rajta, aminek köszönhetően éjszaka is nyugodt szívvel használhatjuk őket, mivel hozzájárulnak a láthatóságunkhoz.

Ha már kényelem, akkor nem szabad elfeledkezni a kerékpáros kesztyűkről sem, hogy minél kényelmesebb legyen maga a vezetés, pláne, ha naponta akár legalább 1 órát eltöltünk egy ilyen eszközön. Nem csak elektromos biciklihez, de ugyanúgy rollerhez is ajánlott ilyet használni, főleg, ha az átlagsebességünk bőven 20 km/h felett van.

Az eszköz biztonságáról is gondoskodnunk kell

Mivel ezek a járművek alig nyomnak többet, mint 15-20 kiló (sőt, van még ennél is könnyebb változat), így fennáll a veszélye annak, hogy amíg mi dolgozunk vagy vásárolunk valakinek megtetszik, és eltulajdonítja tőlünk. Hogy ezt megelőzzük szükség van megfelelő védelemre, mint amilyen a számzáras rollerlakat. Ezek acélkábelből készülnek, a hosszuk elérheti az 1,2 métert is, a zárfej cinkötvözetből van, ami korrózió- és ütésálló is egyben, a zár pedig 5 számjegyű, így elég sok kombináció érhető el.

A karbantartásról se feledkezzünk meg!

Az egyik legkellemetlenebb esemény, ami menet közben történhet, ha kilyukad a gumi és konkrétan a legközelebbi szervizig se érünk el. Elektromos rollerekhez már kapható pótgumi is, ami kényelmesen elfér a táskában. Sőt, már hordozható kompresszorok is vannak, így ha nem vészes a helyzet gyorsan pótolhatjuk a kiszökött levegőt, hogy legalább hazáig vagy a következő boltig elérjünk, ahol tudnak segíteni.

Válasszuk bármelyiket fontos tudni, hogy kiegészítőkre mind elektromos rollerhez, mind elektromos kerékpárhoz szükség van, így érdemes őket minél hamarabb beszerezni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top