+ PR-cikk

Mi van akkor, ha nehézzé válik a költöztetés?

költöztetés

Sajnos egy költöztetés mindig tartogathat meglepetéseket. Legalább is akkor, ha nem a megfelelő partnert választjuk ki a feladatra.

Egy költöztetés lehet egyszerű, ha például alig vannak bútorok, és inkább csak kisebb vagyontárgyakat kell eljuttatni az új címre. Ilyenkor jellemzően főleg dobozokba csomagolt holmikat kell cipelnie a költöztető cég munkatársainak.

Viszont előfordulnak olyan extrém esetek is, amikor nem pár vagy pár tíz kilogrammos dolgot kell mozgatni, hanem akár több mázsányi súllyal is meg kell birkózni. Ez pedig már embert próbáló feladat, amire nincs mindenki felkészülve. De vannak, akik igen!

Egy költöztetés nehézségei

Sajnos egy költöztetés mindig tartogathat meglepetéseket. Legalább is akkor, ha nem a megfelelő partnert választjuk ki a feladatra. Ellenben ha jól választunk, akkor egy profi, megbízható, kellő rutinnal rendelkező csapat fogja segíteni a költözésünket. Még így is akadhatnak nehezítő körülmények, de ezeket kellő előkészületekkel vagy megfelelő rutinnal könnyen orvosolhatjuk.

Rajtunk is múlik, hogy mennyire lesz gördülékeny a folyamat. Ha belegondolunk, akkor például egy szűk utcában, ahol rengeteg autó parkol, nekünk kell előre gondolkodnunk, és megfelelő helyet biztosítanunk a teherautónak. Ha ezt nem tesszük meg, akkor lehet a szomszéd utcáig kell cipelnie a költöztetőknek a bútorainkat. Ezt pedig ők sem szeretnék, és ha megtudjuk így mennyivel kerül majd több időbe és pénzbe az egész munka, akkor nyilván mi sem.

De emellett fontos szerepünk van abban is, hogy megfelelően előkészítsük, becsomagoljuk a vagyontárgyainkat. Valamint arra is ügyelnünk kell, hogy az előzetes igényfelmérés során megosszunk minden fontos információt, beleértve azt is például, hogy szűk lépcsők vezetnek fel a lakáshoz. De ilyen az is, ha esetleg egyes bútorokat csak az erkélyen keresztül lehet kijuttatni a lakásból.

Ha minderre figyelünk, és egy olyan kiváló partnerrel szerződünk, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, akkor a nehézségek nagy részét el is felejthetjük. De mi van akkor, ha valóban nehéz dolgokat kell mozgatni?

Amikor igazán nehéz dolgokkal is meg kell birkózni

Egy jó költöztető fel van készülve arra is, hogy akár több száz kilogrammos tárgyak mozgatását is meg kell oldja. Természetesen ezt előre jeleznünk kell, és felára is lesz a valóban nehéz tárgyak szállításának. Azonban cserébe megoldják a nehézkes helyváltoztatást, és minden épségben meg fog érkezni az új címünkre.

Legyen szó akár zongoráról, páncélszekrényről vagy egy hatalmas, nehéz szétszerelhetetlen szekrényről, amerikai típusú óriási hűtőről, kell legyen megoldás. És ezt egy kiváló költöztető tudja is.

A megfelelő partner kiválasztásán múlik minden

A megfelelő költöztető partner kiválasztása az alapja mindennek. Ha rosszul döntünk, akkor azt a bútoraink és a pénztárcánk is bánhatja. Sokba kerülhet nekünk, ha nem a megfelelő céget bízzuk meg.

Ügyeljünk, hogy csak olyannal szerződjünk, aki írásban is kommunikál, aki írásos árajánlatot ad, amire később hivatkozhatunk. És persze az sem mindegy, hogy mindent megígér, vagy felmér, és csak ezt követően tesz ajánlatot. Ha ezekre figyelünk, nem nyúlhatunk mellé.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top