+ PR-cikk

Szépségszimulátorral láthatod előre az arcfiatalító eljárás eredményét

arcfiatalító eljárás

A mesterséges intelligencia már a mindennapjaink részét képezi, így nem meglepő, hogy a szépségipar szintén felhasználja kiegészítő eszközként. A szépségszimulátor segítségével az orvos-esztétikai beavatkozások előtt a páciensek számára vizuálisan is elérhető, látható a lehetséges eredmény.

Sokunk képzelete nem szárnyal eléggé, így a kezelések előtt sem látjuk magunk előtt a végeredményt. Pedig a plasztikai műtétek nélkül végzett orvos-esztétikai kezelések igazán látványos eredményeket nyújtanak, szinte fájdalommentes módon.

Orvos-esztétikai kezelések

A legtöbb hölgy a kor előrehaladtával szeretné eltüntetni ráncait, megszabadulna a megereszkedett redőktől. Az orvos-esztétikai kezelések egyszerű módon képesek a bőr öregedési folyamatait megváltoztatni.

Ilyen kezelés többek között az Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalítása, melyet csúcsminőségű, természetes anyagokkal végeznek. A szépségszimulátor előre megmutathatja a beavatkozás eredményét arcunkon. Nézzük, hogyan tudjuk az alkalmazást igénybe venni és kezelni!

Biztonságos átalakulás

Általában a plasztikai műtétek hosszú felépüléssel járnak és többnyire fájdalmas beavatkozások. Így a legtöbb nő nem vállalkozik ezekre, hanem inkább alternatív megoldásokat keres arcbőrének megfiatalítására.

Az orvos-esztétikai kezelések közül népszerű beavatkozás a hialuronsavas ajak- és ráncfeltöltés. Az egyes beavatkozások előtti konzultáción ugyan a kezelőorvos és a páciens átbeszéli a lehetőségeket, azonban nehéz elképzelni, hogyan is fog az arc változni a kezelés után.

A kíváncsiság kielégítése és a bizonytalanság ellen az említett szépségszimulátor jó eszköz ahhoz, hogy biztonságban érezhessék magukat a hölgyek a kezelések megtervezésekor. A szimuláció során ugyanis saját arcképünket formálja úgy át a mesterséges intelligencia, mintha már túl lennénk az arc-, ajak- vagy ráncfeltöltésen. Bár sokan tartanak a különböző applikációk, programok használatától, az említett eszköz kezelése egyszerű és kockázatmentes.

A szépségszimulátor kezelése

Az innovatív szimulátor segítségével betekinthetünk a jövőbe. Az ingyenes eszköz segít abban, hogy előre láthatóvá váljon a kezelés eredménye. Az alkalmazás használata egyszerű, hiszen az általad feltöltött, vagy – amennyiben mobiltelefonon használod az eszközt – elkészített fotód betöltése után kiválaszthatod, hogy az arcod mely területein szeretnél változtatni. A változtatás mértéke szintén beállítható, így realisztikus és az általad elvárt képet fogsz kapni majd eredményként.

Ezután más dolgod már nincs, csak megnézni az átalakított fotót, mely tökéletesen visszaadja a lehetséges kezelések utáni állapotot. Amennyiben elégedett vagy az eredménnyel, akkor érdemes továbbhaladni, és időpontot kérni a központ munkatársaitól, így rövidesen már az általad elképzelt és a mesterséges intelligencia segítségével előre megtekintett arc nézhet vissza a tükörből.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top