+ Film

Kiefer Sutherland a demokráciáért vívott harc kellős közepén találja magát

Kiefer Sutherland privát kémet alakít egy új tévésorozatban, amely a Paramount+ streamingszolgáltatására készül.

A Deadline.com értesülése szerint Sutherland, aki a 24 és A kijelölt túlélő című sorozatokkal hatalmas rajongótábort szerzett, nemcsak a főszereplője lesz az új, egyelőre még cím nélküli sorozatnak, hanem az executive producere is.

A sorozat alkotója John Requa és Glenn Ficarra. Az executive producerek között szerepel Charlie Gogolak és Suzan Bymel is.

“Attól a pillanattól kezdve, hogy ezt a paranoid thrillert kitaláltuk, azonnal Kieferre gondoltunk”

– mondta Requa és Ficarra.

Az új produkcióban Sutherland James Weirt alakítja, egy privát kémszervezet ügynökét, aki a demokrácia megőrzéséért vívott harc kellős közepén találja magát.

A nyolc részből álló évadot a CBS stúdiójában forgatják.

Sutherlandet legutóbb a Quiby streaming platformon megjelent The Fugitive című thrillersorozatban láthatták a nézők.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Gyzoltan szerint:

    “Az új produkcióban Sutherland James Weirt alakítja, egy privát kémszervezet ügynökét, aki a demokrácia megőrzéséért vívott harc kellős közepén találja magát.”
    Vélem, hogy előbb-utóbb felismeri az emberiség, hogy jelenleg a leggyilkosabb ideológia, mely az emberiség létét fenyegeti, a demokrácia, a bolsevizmus, a liberalizmus, amely a terrorisztikus szivárványos globalizációban válhatott uralkodó trenddé…
    Ezen, az emberiségellenes hadjárat ideológiai eszközeinek, képviselőinek, “politikai prófétáinak” bigott vallási kötődése egyébként ismeretes, viszont kirekesztő, kisajátított hatalmuk okán, nem kitárgyalható…

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top