+ Film

Kiefer Sutherland a demokráciáért vívott harc kellős közepén találja magát

Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland privát kémet alakít egy új tévésorozatban, amely a Paramount+ streamingszolgáltatására készül.

A Deadline.com értesülése szerint Sutherland, aki a 24 és A kijelölt túlélő című sorozatokkal hatalmas rajongótábort szerzett, nemcsak a főszereplője lesz az új, egyelőre még cím nélküli sorozatnak, hanem az executive producere is.

A sorozat alkotója John Requa és Glenn Ficarra. Az executive producerek között szerepel Charlie Gogolak és Suzan Bymel is.

“Attól a pillanattól kezdve, hogy ezt a paranoid thrillert kitaláltuk, azonnal Kieferre gondoltunk”

– mondta Requa és Ficarra.

Az új produkcióban Sutherland James Weirt alakítja, egy privát kémszervezet ügynökét, aki a demokrácia megőrzéséért vívott harc kellős közepén találja magát.

A nyolc részből álló évadot a CBS stúdiójában forgatják.

Sutherlandet legutóbb a Quiby streaming platformon megjelent The Fugitive című thrillersorozatban láthatták a nézők.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Gyzoltan szerint:

    “Az új produkcióban Sutherland James Weirt alakítja, egy privát kémszervezet ügynökét, aki a demokrácia megőrzéséért vívott harc kellős közepén találja magát.”
    Vélem, hogy előbb-utóbb felismeri az emberiség, hogy jelenleg a leggyilkosabb ideológia, mely az emberiség létét fenyegeti, a demokrácia, a bolsevizmus, a liberalizmus, amely a terrorisztikus szivárványos globalizációban válhatott uralkodó trenddé…
    Ezen, az emberiségellenes hadjárat ideológiai eszközeinek, képviselőinek, “politikai prófétáinak” bigott vallási kötődése egyébként ismeretes, viszont kirekesztő, kisajátított hatalmuk okán, nem kitárgyalható…

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top