+ Film

Ezek a tévésorozatok kapták a legtöbb jelölést a tévékritikusoktól

Keresés a weben

A Watchmen és a Hihetetlen című tévésorozatok kapták a legtöbb, négy-négy jelölést az amerikai tévékritikusok díjára, a platformok között pedig az HBO vezet – írta meg a The Hollywood Reporter.

Az HBO produkciói 16 jelölést gyűjtöttek, a Netflix-műsorok pedig 10 díjra esélyesek.

A kritikusok a Mandalorian, a Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig, a Ramy, a Fekete hölgyek szkeccs show-ja, a Mrs. America és a Better Call Saul című sorozatokat is szerették a jelölések alapján.

A vígjáték és a dráma kategóriában 13 színészi jelölésből tízet nők kaptak.

Díjat kaphat a tévékritikusoktól Cate Blanchett (Mrs. America), Kaitlyn Dever (Hihetetlen) és Regina King (Watchmen) is a drámai mezőnyből. A vígjátéksorozatok színészei közül pedig Pamela Adlon (Jobb idők), Christina Applegate (Halott vagy) és Elle Fanning (Nagy Katalin – A kezdetek) is verseng a díjért.

A tévékritikusok díjátadóját idén a koronavírus-járvány miatt a megszokottól eltérő módon szervezik. A kritikusok hagyományos sajtókörútját online bonyolítják le, a díjkiosztót pedig valószínűleg szintén személyes részvétel nélkül szervezik majd.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Tombolo Strandpapucs szerint:

    A cikknek szánt “tartalomhoz ” sikerült az agyon iskolázott szerzőnek a Watchmen mozifilmből posztolni borító képet, miközben a sorozatról ír…Bár biztos lefoglalta a hírmorzsa lefordítása.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top