+ Film

Az ünnepek alatt is nyitva tart és pezsgővel vár a Cirko-Gejzír

Keresés a weben

A Cirko-Gejzír mozi a korábbi évek hagyományainak megfelelően december 24-én, karácsony mindkét napján, valamint szilveszter este is nyitva lesz, és új filmekkel várja a filmszerető közönséget. December 24-én és 31-án este borral és pezsgővel is kínálják a nézőket.

A moziban mindig meghitt és jó hangulat uralkodik ezeken a napokon, a vendégek (akik közül sokan évről évre visszatérnek) a mozi alapítóival, dolgozóival és önkénteseivel együtt koccinthatnak a jó filmekre.

Premier előtt már látható a Boldog idők című francia romantikus vígjáték. A két ünnep közötti időszakban is készülnek új bemutatókkal. December 26-tól már premier előtt meg lehet nézni a Cirkóban a Lola és a fiúk című francia filmet (Ludivine Sagnier főszereplésével), december 27-től pedig a Chichinette – Véletlenül kém lettem című dokumentumfilmet vetítik, amely egy rendkívüli nő eddig sosem hallott történetét mutatja be: hogyan lett a zsidó származású Marthe Cohn a francia hírszerzés egyik legfontosabb kémnője a második világháború alatt?

A mozi műsora egészen a január 8-i napig megtalálható a weboldalon, online jegyvásárlás is itt lehetséges: https://www.cirkogejzir.hu/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top