+ Irodalom

Több mint 300 ingyen letölthető hangoskönyv

hangoskönyv

A hangoskönyv ingyenessége mellett azonban fontos tudni a könyvtár irányelveit, amit minden egyes hangoskönyvhöz (dokumentumhoz) feltöltött.

Keresés a weben

A Magyar Elektronikus Könyvtárban pontosan 324 darab hangoskönyv található MP3 formátumban, amit egyszerűen le lehet tölteni a számítógépre, onnan esetleg cd-re, és minden olyan lejátszóban hallgatható, ami MP3-at megszólaltat.

A hangoskönyv ingyenessége mellett azonban fontos tudni a könyvtár irányelveit, amit minden egyes hangoskönyvhöz (dokumentumhoz) feltöltött:

Ez a dokumentum elektronikus formában szabadon másolható, terjeszthető, de csak saját célokra, nem-kereskedelmi jellegű alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással használható. Minden más terjesztési és felhasználási forma esetében a szerző/tulajdonos engedélyét kell kérni. Amennyiben a műben és annak borítóján fel van tüntetve valamelyik Creative Commons licenc, akkor az abban megengedett felhasználási formák nem engedélykötelesek. A Magyar Elektronikus Könyvtár elsősorban az oktatási/kutatási szférát szeretné ellátni magyar vagy magyar vonatkozású, szabad terjesztésű elektronikus publikációkkal.

2 hozzászólás

2 Comments

  1. Eszter szerint:

    Köszönöm, hogy fölhívták rá a figyelmemet.

  2. Peti szerint:

    Sziasztok! A https://hangoskonyvek.hu oldalon is közel 1000 hangoskönyv érhető el.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top
rész elé elég egyszer beilleszteni oldalanként -->