+ Irodalom

Több mint 300 ingyen letölthető hangoskönyv

Az ingyenesség mellett azonban fontos tudni a könyvtár irányelveit, amit minden egyes hangoskönyvhöz (dokumentumhoz) feltöltött.

A Magyar Elektronikus Könyvtárban pontosan 324 darab hangoskönyv található MP3 formátumban, amit egyszerűen le lehet tölteni a számítógépre, onnan esetleg cd-re, és minden olyan lejátszóban hallgatható, ami MP3-at megszólaltat.

Az ingyenesség mellett azonban fontos tudni a könyvtár irányelveit, amit minden egyes hangoskönyvhöz (dokumentumhoz) feltöltött:

Ez a dokumentum elektronikus formában szabadon másolható, terjeszthető, de csak saját célokra, nem-kereskedelmi jellegű alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással használható. Minden más terjesztési és felhasználási forma esetében a szerző/tulajdonos engedélyét kell kérni. Amennyiben a műben és annak borítóján fel van tüntetve valamelyik Creative Commons licenc, akkor az abban megengedett felhasználási formák nem engedélykötelesek. A Magyar Elektronikus Könyvtár elsősorban az oktatási/kutatási szférát szeretné ellátni magyar vagy magyar vonatkozású, szabad terjesztésű elektronikus publikációkkal.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Eszter

    2018-03-12 - 06:16

    Köszönöm, hogy fölhívták rá a figyelmemet.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Népszerűek

To Top