+ Irodalom

Több mint 300 ingyen letölthető hangoskönyv

hangoskönyv

A hangoskönyv ingyenessége mellett azonban fontos tudni a könyvtár irányelveit, amit minden egyes hangoskönyvhöz (dokumentumhoz) feltöltött.

Keresés a weben

A Magyar Elektronikus Könyvtárban pontosan 324 darab hangoskönyv található MP3 formátumban, amit egyszerűen le lehet tölteni a számítógépre, onnan esetleg cd-re, és minden olyan lejátszóban hallgatható, ami MP3-at megszólaltat.

A hangoskönyv ingyenessége mellett azonban fontos tudni a könyvtár irányelveit, amit minden egyes hangoskönyvhöz (dokumentumhoz) feltöltött:

Ez a dokumentum elektronikus formában szabadon másolható, terjeszthető, de csak saját célokra, nem-kereskedelmi jellegű alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással használható. Minden más terjesztési és felhasználási forma esetében a szerző/tulajdonos engedélyét kell kérni. Amennyiben a műben és annak borítóján fel van tüntetve valamelyik Creative Commons licenc, akkor az abban megengedett felhasználási formák nem engedélykötelesek. A Magyar Elektronikus Könyvtár elsősorban az oktatási/kutatási szférát szeretné ellátni magyar vagy magyar vonatkozású, szabad terjesztésű elektronikus publikációkkal.

3 hozzászólás

3 Comments

 1. Eszter szerint:

  Köszönöm, hogy fölhívták rá a figyelmemet.

 2. Peti szerint:

  Sziasztok! A https://hangoskonyvek.hu oldalon is közel 1000 hangoskönyv érhető el.

 3. Mándy Gábor szerint:

  Helló! Számomra ez egy rejtély. Mindegyik hangoskönyv-oldal a MEK-re utal, ahonnan egyiket sem lehet letölteni. Nekem a torrent sem működik. Egy vak ismerősöm számára szeretnék hangos történeteket pendrive-on átadni, de ezt csak úgy tudom megtenni, ha mikrofont használok, de akkor behallatszik a kutyaugatás is az utcáról. Mit tegyek?
  Az e-mail címemet is tegyék közzé. Hátha van valakinek használható ötlete. ([email protected])

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top