+ Színház

Megtaláltuk a hosszú házasság titkát!

A szerelmesek a 42 év alatt mindössze 84 napot töltöttek együtt.

Gubík Ági, a Barátok közt szereplője évente egyszer, titokban találkozgat igaz szerelmével – legalábbis Bernard Slade Jövőre, veled, ugyanitt 2. című darabja szerint. A Spirit Színház vígjátékában Doris és George, a jól ismert szerelmesek történetének második részében folytatják titkos légyottjaikat.

Doris és George története folytatódik. Nem mindennapi szerelmük kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Külön világban és más helyzetben zajló életük, évente egyszer csupán egy hétvége erejéig kapcsolódik össze. Lehet, hogy ez kapcsolatuk tartósságának titka évtizedeken át? Az idő múlását azonban ők sem úszhatják meg.

Gyermekeik felcseperedtek, családi életük során számtalan problémával kell, hogy szembenézzenek. Egy valami azonban örök: gyermeki rajongásuk egymás iránt. Fordulatos kapcsolatuk, utánozhatatlan bájjal átszőtt, pikáns szerelmi történetük végkifejlete nem is lehet más, mint, hogy évtizedek után nemcsak évente egy hétvégére lesznek egymáséi. Hanem talán örökre.

Így persze könnyű, hiszen a szerelmesek a 42 év alatt mindössze 84 napot töltöttek együtt. A darab végére talán kiderül, hogy egymást elviselni betegen, körmöt vágva, idegesen és fáradtan, hosszú távon is olyan könnyű-e, mint egyetlen hétvégén.

Az előadást az alábbi időpontokban nézheted meg:

2017 november 15. (szerda) 19:00

2017 december 15. (péntek) 19:00

2017 december 31. (vasárnap) 17:00

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top