+ Film

Kivágják Kevin Spaceyt A világ összes pénzéből

A világ összes pénze című, megtörtént események nyomán készült produkciót Ridley Scott rendezte.

Keresés a weben

Kivágják a szexuális zaklatási botránya miatt a filmiparban ellehetetlenült Kevin Spaceyvel forgatott jeleneteket a decemberben mozikba kerülő A világ összes pénze című filmből, és Christopher Plummerrel forgatják újra a produkciót – erről számolt be a hollywoodi szaksajtó szerdán.

A Variety, a The Hollywood Reporter és a deadline.com értesülését egy, a film forgalmazójához, a Sony Pictureshöz közelálló forrás is megerősítette. A film forgalmazása az eredeti tervek szerint december 22-én kezdődne Észak-Amerikában.

A világ összes pénze című, megtörtént események nyomán készült produkciót Ridley Scott rendezte. A dráma 1973-ban játszódik, amikor elrabolták a dúsgazdag John Paul Getty 16 éves unokáját. A filmben Kevin Spacey játszotta a milliárdos nagyapát, akit a fiú anyja próbál meggyőzni arról, hogy fizesse ki a váltságdíjat.

Scott a 87 éves Christopher Plummerrel forgatja újra a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey jeleneteit. A munka már el is kezdődött, és a rendező kitart amellett, hogy a film egy hónap múlva a tervekhez híven a mozikba kerülhet. Egyébként Scott állítólag eredetileg is Plummert választotta volna erre a szerepre, de a stúdió a hírek szerint nagyobb nevet akart, ezért készült végül Spaceyvel a produkció.

Spacey mintegy két hetet forgatott a stábbal, számos olyan felvétele volt, ahol csak ő szerepelt a képen. Az újraforgatásban a közös jelenetek miatt Mark Wahlberg és Michelle Williams is részt vesz.

A filmet a Sony korábban már visszavonta az Amerikai Filmintézet (AFI) fesztiváljáról, ahol november 16-án debütált volna. Az újraforgatásról szóló hírek pár órával azt követően láttak napvilágot, hogy Spacey egy újabb áldozata állt a nyilvánosság elé. Heather Unruh televíziós műsorvezető jelentette be, hogy tavaly egy étteremben Spacey szexuálisan zaklatta 18 éves fiát, aki azóta is a trauma hatása alatt áll. Unruh hozzátette: a fia rendőrségi feljelentést tett a múlt héten, és az ügyben bűnügyi nyomozás kezdődött.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top