+ Média

Lukáts Andor arra kíváncsi, van-e még emberi érzés a miniszterelnökben

A HírTV Alinda című műsorában nyilatkozott Lukáts Andor Kossuth-díjas színművész többek között arról, miért nem megy el vacsorázni Orbán Viktorral, mikor a Kossuth-díjasok vacsorájára invitálja.

Keresés a weben

A HírTV Alinda című műsorában nyilatkozott Lukáts Andor Kossuth-díjas színművész többek között arról, miért nem megy el vacsorázni Orbán Viktorral, mikor a Kossuth-díjasok vacsorájára invitálja. A beszélgetésből az is kiderül majd, hogy Nagy Imre rokona – írják a műsor beharangozójában a Facebookon.

2 hozzászólás

2 Comments

  1. Rosszkisfiúk Nevelő Otthona szerint:

    Kedves Lukáts Andor! Magyarországon a színészek szereptévesztésben vannak. Különösen az olyan magának való, öntörvényű fajta, mint Ön. Lesz szíves tudomásul venni, hogy Ön színész (tehát szerepjátszó iparos) és nem politikus! Ön nem közéleti szereplő, nem a Jóisten valagából kibújt komisszár, nem pszichológus, nem a balliberális Számonkérő Szék főtisztje, és semmiképp sem jobbat tudó alternatíva, hogy kíváncsi legyen a miniszterelnök emberi érzéseire – persze politikai lejárató módon. Önnek nem ez a dolga. Ön nem a szegények felkent védőszentje. Ön is csak felhasználja őket a hiú demagógiájában, mint a többi levitézlett szájkaratés pózbaloldali. Ha Ön nem jár el a miniszterelnök vacsoráira, akkor szíveskedjék távol tartani magát a pejoratív kommentároktól, provokációktól, mert ezek mind az Ön magánügyi szférájába és nem a közügyekbe tartoznak. Próbáljon meg a miniszterelnök szapulása nélkül előrébb lépni és érvényesülni a világban, és ne tessék ennek ellenkezőjéért divatosan a hatalmat okolni, amelynek köreiből kizárta magát. Tanítsa a színészetet pénzért, nyilván eme nemes tudás nélkül nincs is élet Magyarországon. Csak tudnám, hogy a xaros seggét ki a jófene menti meg és pelenkázza, ha egyszer csak véletlenül beütne egy kis rákocska, de nem a koktélpartik világából. Nyilván nem Goriot apó, Lenin apu, és a kompánia más nagy alakjai mentik meg, hanem orvosok, ápolók, műszakisok, meg a többiek. Őket magához és iparos társaihoz képest extra magasan kellene értékelni, csak hát nem olyan világban élünk még egy ideig. Ne tessék Orbán Viktort baxogatni, mert maga nem hogy nem különb, de az ezred részét nem tette le az asztalra nemzetépítésben és -erősítésben hozzá képest. Orbán Viktor nyilván nem isten, nyilván nem tökéletes, nyilván nem tud 15 millió-felé szakadni, nem tud mindenkinek megfelelni, mindenkin segíteni, mindenkit zsíros szerephez, álláshoz, megélhetéshez juttatni. És az aztán pláne ne kérjen számon semmit tőle, aki visszautasítja a vacsorameghívását, tehát a vele való találkozást és kommunikációt is. Foglalkozzon inkább a saját defektes emberi érzéseivel, amelyek másban az apró szálkát is felfedezik, csak éppen a magáéban lévő gerendát nem látják. Ön sosem volt korunk kiemelkedő, nagy színésze. Ön túl volt értékelve mindig, mert egy ideig egy bizonyos kör futtatta. Mára az Ön ideje lejárt. Ne hárítsa másokra a saját személyes kudarcait és válságát.

    • Varg szerint:

      Kedves Rosszkisfiúk Nevelő Otthona! Látatlanban is felnézek Önre a reflexiója okán. Jól beledöngölte ezt a régi időkben sokat futtatott vigécet az agyagba. Nem hagyott ki talán semmit. Csak megjegyezném nem megkérdőjelezve az Ön által leírtakat, hogy nekem is miniszterelnököm az abszolút jószándékú és eredményes Orbán Viktor, aki amúgy gané emberekkel építi a klientúráját. Vagyis adódik a következtetés, hogy akinek az ilyen kaliberű keresztapák által fújt passzátszél duzzasztja a vitorláit, az Ő maga milyen ember. Amúgy miért is nem minősül a közügyekben történő részvételnek pl. itt a Librariuson kommentelgetni? És miért 15 millió felé akar szakadni szegény miniszterelnökünk mikor a kerekítve 10 millió is soknak látszik? Bízom a megsemmisítő, de igazságos válaszában.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top