+ Zene

Itt a U2 új lemezéről egy vadiúj szám: The Blackout

A rockbanda már tavaly elkészítette a Songs of Experience dalait, Donald Trump amerikai elnökké választása után azonban még egyszer átdolgozták a lemezt.

Az ír zenekar szerdán a Facebook-oldalán tette közzé a dalt, amely az idén megjelenő Songs of Experience című albumukon szerepel majd.

A U2 közleménye szerint a lemez legfontosabb száma a You’re the Best Thing About Me lesz, amelyet szeptember 6-án mutatnak be, s egyúttal újabb információkat is elárulnak majd az albummal kapcsolatban.

A rockbanda már tavaly elkészítette a Songs of Experience dalait, Donald Trump amerikai elnökké választása után azonban még egyszer átdolgozták a lemezt. A gitáros The Edge az év elején a Rolling Stone magazinban azt mondta:

Trump megválasztása után ez már egy másik világ.

A zenekar jelenleg a The Joshua Tree című nagy sikerű album 30 éves jubileuma alkalmából rendezett turnén járja be Észak-Amerikát.

The Blackout

‘The Blackout’, just for you. From upcoming album Songs of Experience.Tune in now.First single, ‘You’re The Best Thing About Me’ coming Sept. 6th#U2TheBlackout #U2SongsofExperience "In the darkness where we learn to see”

Posted by U2 on Mittwoch, 30. August 2017

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Népszerűek

To Top