+ Irodalom

Van-e a kólában disznó?

Mivel nem volt nyilvános a kóla receptja, ezért nagy vita robbant ki Egyiptomban.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1996

július, USA – A japánok imádták dédelgetni a texasi prérikutyákat, amelyekért akár 700 dollárt is megadtak. Az állat nem nőtt harminc centinél nagyobbra, és jól idomítható volt. A texasi prérikutya-vadászok, hogy sértetlenül fogják be a mókus nagyságú állatot, hatalmas pórszívókkal járták a határt.

július, Ausztrália – Melbourne tengerparti negyedében behatoltak egy klinikára. Az impotens férfiakat gyógyító intézményből olyan gyógyszereket vittek magukkal a rablók, amelyek 5 napig tartó merevedést okoznak. A rendőrség arra kérte a lakosságot, hogy bár a gyógyszer halált nem okoz, azonnal jelentsék, ha olyan gyanús személyt vesznek észre közterületen, akinek minden ok nélkül, nadrág viselése ellenére is feltűnően, hosszabb ideje áll a farka.

július, Egyiptom – Sem a pepsi, sem a coca-cola nem hozta nyilvánosság az általa forgalmazott üdítőital recepjét, ezért nagy vita robbant ki Egyiptomban. Az volt a kérdés, van-e a kólában disznó?

augusztus, Finnország – Az idén is megrendezték az asszonycipelő bajnokságot, amelyen nagy testű asszonnyal volt érdemes indulni. Ugyanis a győztes, aki a leggyorsabban ért célba, kapott egy értékes mobiltelefont, egy hatalmas rozskenyeret, és annyi sört, amennyi az asszony súlya volt.

augusztus, Dél-Afrika – A rendőrség letartóztatott egy négyszemű férfit. A négy szemből a kettő a sajátja volt, a másik kettővel volt némi probléma, azokat piacra akarta dobni a varázslók és boszorkányok között, akik komoly pénzt fizettek érte. A férfi azt állította, nem tudja, hogyan került hozzá a plusz két szemgolyó, de a rendőrök nem hagyták, hogy hülyének nézze őket.

augusztus, Svédország – A kolbászárus megunta, hogy a bódéja mögé járnak vizelni a férfiak, ezért a bódé hátlapjára fotocellás szerkezetet szerelt, ami a bódé mögé érkező feje fölött megnyitott egy zuhanycsapot. Szidták, mint a bokrot. Erre ő azt felelte, ne a bódé mögött, hanem a bódé előtt tessék fogdosni a kolbászokat.

szeptember, Olaszország – A férfi hetente legalább kétszer evett osztrigát, ettől várta szexuális étvágyának növekedését. Csakhogy a felesége így is elégedetlen volt vele, és egy este új csodaszerről számolt be neki. Puliszkát kell enni, szívem, ez a legújabb. Mert a puliszka kukoricából készül, és a kukorica híján van azoknak az anyagoknak, amelyek a szexuális tüzet csökkentő, úgynevezett lustasághormont termelik.

szeptember, Csehország – Tulajdonosváltás történt a prostejovi temetőben. Felnyitották azokat a régi sírokat, amelyeknek lejárt a megváltási idejük, a koporsókat közös sírban hantolták újra. Szokatlanul nagy élet támadt a temetőben, jöttek-mentek a koporsók. Az új tulajdonos szigorú és precíz ember volt, azt a sírásót mindjárt ki is rúgta, aki hetekre a kerítéshez támasztva felejtett csontvázastul egy koporsót.

szeptember, USA – Törte a fejét a bányász, mire lehetne használni az üresen maradt bányákat Beckley-ben. A járatokat elöntötték a tiszta vizű források, úgyhogy síparadicsomot nem csinálhatott belőlük. Annál inkább halastavat. A 13 fokos vizet kivált kedvelték a pisztrángok, s egy kis szakmai továbbképzés után a férfi sarkköri vitéz szemlingeket is telepített.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top