+ Irodalom

A 44 éves tanárnő saját testén demonstrálta a tananyagot

Egy 44 éves tanárnő felnőtt munkanélküli hölgyeknek tartott előadást arról, hogy milyen fontos az ember saját testének szeretete.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1995

január, Svédország – Egy 44 éves tanárnő felnőtt munkanélküli hölgyeknek tartott előadást arról, hogy milyen fontos az ember saját testének szeretete. Hogy előadását még szemléletesebbé tegye, meztelenre vetkőzött, és pucér testével illusztrálta a tananyagot. A tanárnőt eltanácsolták az oktatói pályáról, pedig a tanítványok megesküdtek rá, hogy ezt a leckét értették meg a legkönnyebben.

január, USA – Miután megnézte a vámpíros filmet a moziban a férfi, fölment a barátnőjéhez, aki addigra elunta a várakozást, és elaludt. A férfi annyira begerjedt a vérszívástól, hogy hét helyen meglékelte a barátnőt, majd rávetette magát a sebekre. A nő rémületében azt sem tudta megkérdezni, hogy tetszett a film.

január, Wales – Esküvői ceremóniát tartottak egy kis cardiffi templomban, idős jegyesek keltek frigyre, mert úgy gondolták, a szép és hosszú öregkor tartogat még meglepetéseket a számukra. Nem voltak sokan, talán ezért is lehetett, hogy mikor a 67 éves menyasszony infarktustól holtan esett össze, mindenki felsikoltott.

február, Irán – Feljelentette anyósát és apóság egy 25 éves férfi. Azzal vádolta őket, hogy a csador és fátyol mögé rejtett ara nem az a lányuk volt, akit kiszemelt magának, hanem a nővére. A turpisság a nászéjszakán derült ki. Arról sem a férfi, sem a nővér nem számolt be részletesen, hogy a nagy felfedezés aktus előtt vagy aktus után történt.

február, Csehország – Több prágai taxisofőr átalakította kocsiülését az agresszív utasok elleni védekezés miatt. Ha a taxist megtámadták, gombnyomással helyezte áram alá az ülést, és amíg áramtól rázkódott a sokkolt utas, könnyedén elszállíthatta a legközelebbi rendőrörsre. Néhány unatkozó taxis kipróbálta, lehet-e az új elektromos ülésben grillcsirkét sütni.

február, USA – Green Ville-ben agyonlőttek a vadászok egy terrorista baglyot. A bagoly rendszerint napkelte előtt lendült támadásba. Hajnali pisilésre kiengedett kutyákat ragadott el, egerésző macskák tucatjait vitte magával, ahelyett, hogy ő is egerészett volna. Néhány embert szintúgy megtámadott, de senkinek sem sikerült elvennie a pénztárcáját.

március, Argentína – Egy csökkent látóképességű asszony egyszer azt olvasta az újságban, hogy a proteinben gazdag, táplálékként elfogyasztott egérhús javítja a látást. A nő ezután a főváros parkjaiban vadászott egérre vőlegénye társaságában, és azt állította, egyre jobban látta az egereket. A napokban a fényképe is megjelent az újságokban, ettől kezdve bárki fölismerhette a parkokban, és elkérhette tőle a legínycsiklandóbb egérhúsrecepteket.

március, Peru – A kísérletező kedvű hotdog- és hamburgerárus új ízek után kutatva patkány-, kutya- és szamárhúsból készített finom harapnivalót. A vendégek elégedettek voltak, hümmögtek és nyammogtak, azt mondták, ilyet még soha az életben nem ettek. Egy egészségügyi ellenőrzés alkalmával azonban fény derült az alapanyagokra, és ahelyett, hogy megköszönték volna a kivételes gasztroélményt, meg akarták nyúzni az árust.

március, Macedónia – Három napon át kutatott a szemétben az a bitolai férfi, aki 370 ezer márkát érő lottószelvényt hajított ki. Három napon át folyton azt kérdezte magától, hogy lehetek ilyen hülye, hogy lehetek ilyen hülye, hogy lehetek ilyen hülye… Azt remélte, ha megtalálja az egy életre gazdaggá tevő a szelvényt, akkor a kérdésre is választ kap.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top