+ Irodalom

Saját kocsiján hajtott keresztül a lánctalpas markolós férfi

Calamoban történt, hogy a lánctalpas markolóval dolgozó férfi ki akart venni egy fát. A hatalmas markolókanál zavarta a kilátást. Valami akadályfélét látott a fa és a markoló között, semmiség, gondolta, és áthajtott rajta.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1990.

július, Dél-Afrika – A protestáns egyház, hogy megvédje híveit a kicsapongástól és az Aidstől, Isten is csak a házastársak közötti nemi életet helyesli feliratú óvszert osztogatott. Egy férfi, aki eddig soha nem használt óvszert, azt mondta, így egészen más a szex, hogy tudom, Isten szavainak ritmusára kettyintek.

július, USA – Waldsworth-ben 200 versenyző vett részt a vécékagylódobás második világbajnokságán. A világrekordot ezúttal nem sikerült megdönteni, amit egy helyi versenyző tartott. A 19 kilogrammos vécékagylót 8 méterre hajította el. Egy idei versenyző azt mesélte, hogy e különös sport miatt már megesett vele, hogy mikor otthon belépett a vécébe, hirtelen nem is tudta, mire akarja használni a vécét, és majdnem kivágta az ablakon.

július, Spanyolország – A bilbaói rendőrfőnök és felesége beszállt a kocsiba, hogy elfuvarozza az iskolába a két saját, és a szomszéd három kölykét. A rendőrfőnök még az ülését állítgatta, mikor az egyik gyerek megszólalt, hogy egy gyönyörűséges kis dobozt talált az ülés alatt. Az asszony kiszállt, és megnézte. A kocsi indítására robbanó bomba volt az.

augusztus, Zimbabwe – Ez idő tájt egyre több nemi erőszak történt az országban, az elkövetőkre pedig méltánytalanul kicsiny büntetés várt, egy kis pénzbírság. A nevelési mód miatt sok ilyen tettre nem is derült fény, mert a nők szégyellték, és nem voltak hajlandók feljelentést tenni. Bár nem csoda, a megerőszakolt nőkre még a rendőrök is más szemmel néztek, merthogy minek kell olyan kívánatosnak lenni.

augusztus, USA – Calamoban történt, hogy a lánctalpas markolóval dolgozó férfi ki akart venni egy fát. A hatalmas markolókanál zavarta a kilátást. Valami akadályfélét látott a fa és a markoló között, semmiség, gondolta, és áthajtott rajta. Miután tövestül kitépte a fát, kiszállt a markolóból, és földbe gyökerezett a lába. A saját kocsiján hajtott keresztül. Egy pár napig kikapcsolva hagyta a telefonját. A fél ország hívta, ugyan, mesélje már el, hogy a bánatba sikerült így a produkció.

augusztus, Omán – Az ománi központi bank azzal fenyegetőzött, hogy ha így megy tovább, egyszerűen nem fogja elfogadni az összefirkált bankjegyeket. Ugyanis az ománi emberek jegyzetfüzetnek használták a papírpénzt. Írtak rá verssorokat, neveket, telefonszámokat, sőt, szaftos káromkodásokat is, hogy el ne felejtsék, mire hazaérnek.

szeptember, Magyarország – Hat évi börtönre ítélték azt a férfit, aki kétszer is betört egy építőipari vállalat központjába, és pisztoly helyett mind a kétszer uborkát fogott az őrre a félhomályban.

szeptember, Németország – Alsó-Szászország művelődési miniszterasszonya megtiltotta a férfi nemi szerv szimbólumának, a nyakkendőnek viselését a minisztériumában. A rendőrség vezetője az új rendeletet méltatva megkérdezte a miniszterasszonyt, hogy szokott-e banánt vásárolni.

szeptember, India – Rendőrnek öltözött egy 25 tagú vandál, részeg társaság Calcuttában. Raboltak üzletekben és erőszakoskodtak az utcán, 15 nőt vetkőztettek meztelenre. Az álruhás rendőrökre még 24 óra elteltével sem vetették rá magukat a valódi rendőrök, mert nem tudták eldönteni, hogy a bűncselekmény elkövetésének helyszíne melyik rendőrőrshöz tartozik.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top