+ Irodalom

Van egy hely, ahol kakaós csigát adnak a mesekönyvért

Persze, gondolhatja bárki, jó reklám ez a pékségnek is, de azt ajánljuk, hallgassa meg inkább a pékmestert, mert azért ennél meghatóbb ez a történet.

Egy csongrádi családi pékség elhatározta, hogy valamilyen módon szeretne segíteni karácsonykor a rászoruló családokon.

A Csongrád Fő utcáján található pékség úgy döntött, hogy aki december 9-ig beviszi a pékségbe régi, már nem olvasott, de jó állapotú mesekönyvét, azért csigatallért adnak, a könyvekkel pedig karácsonykor kedveskednek azoknak a családoknak, akiknek nincs pénze arra, hogy ajándékot vásároljanak a gyerekeknek. Persze, gondolhatja bárki, jó reklám ez a pékségnek is, de azt ajánljuk, hallgassa meg inkább a pékmestert, mert azért ennél meghatóbb ez a történet:

Nagyon mélyen hiszünk abban, hogy az olvasó gyerekből lesz gondolkodó felnőtt – mondja a csongrádi Czibulya János. – A családunk mindig elkötelezett volt az iránt, hogy a lehetőségeinkhez mérten segítsünk. Annak idején mi sem voltunk gazdagok, jólesett volna, ha gondol ránk valaki…

Szerinte mindenki tudna rászorulókon segíteni, csak meg kell keresni a lehetőségeit, ez egy apróság is lehet. Adni pedig véleménye szerint olyan jó érzés, hogy mindenkinek meg kellene ismernie – írja a delmagyar.hu, ahol jobban megismerheted a családot.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top