+ Média

Ifjabb Knézy Jenő meggyalázta az olimpia eszméjét

Riporter nem volt még olyan ellenszenves, mint ifjabb Knézy Jenő, mikor olimpiai közvetítéséből kihagyta Yusra Mardini, szíriai menekült úszónő nevét, és nem említette meg a menekült csapatot sem, amit a NOB javaslatára állítottak össze.

Riporter nem volt még olyan ellenszenves, mint ifjabb Knézy Jenő, mikor olimpiai közvetítéséből kihagyta Yusra Mardini, szíriai menekült úszónő nevét, és nem említette meg a menekült csapatot sem, amit a NOB javaslatára állítottak össze. A nézők még facebook-csoportot is indítottak a médiából való eltávolítására.

Mindezt a Magyar Helsinki Bizottság alaposan feltárta blogjában:

Vegyük az alapállítást: „Egyszerűen tudtam, hogy ez szakmailag nem fontos futam” – közli ifj. Knézy úr azzal kapcsolatban, hogy nem sikerült kimondania a menekültcsapatból az olimpián rajthoz álló Yusra Mardini nevét, és azt, hogy a menekültcsapatot képviseli. Ebből tehát az következik, hogy szakmailag nem fontos annak a versenyzőnek az úszása, aki 17 ember életét mentette meg többedmagával még gyerekként, és akinek történetéről egy héten belül írt például a New York Times, a The New Yorker és Daily Mail, és akinek a közmédia szerint szakmailag lényegtelen eredményéről beszámolt többek között a CNN és a The Guardian is. A szakmaiság persze bizonytalan fogalom, és bizonyosan a magyar közmédia érti azt helyesen, szemben a felsorolt médiumokkal.

Hogy mivel mentegetőzött ifj. Knézy, olvasd tovább a blogban.

11 hozzászólás

11 Comments

 1. ikvafalvy szerint:

  Mondja ezt ki? A Magyar Helsinki Bizottsag!
  Tehat SENKI! Bravo!:)

 2. Tökalsó szerint:

  Szakmailag értékelhetetlen futamot miért kellett volna egy magyar riporternek ajnároznia??
  Ez a migráns csaj a 41-ik lett az induló 44-ből a mezőnyben!!!!!!!!!
  Hihetetlen ez az ultraliberális csapat, ezeknek csak az illegális bevándorló hordáknak az érdekei fontosak.

  • Merry_KissMyAss szerint:

   Erőlködj csak pajti…de vigyázz, nehogy becsusszanjon a sportszelet a nacidba.

 3. A. Zimmer szerint:

  Megmentett 17 embert (állítólag), ezért jutalomból indulhatott az olimpián, teljesítmény nélkül. Az olimpia a teljesítményről szól és nem arról, hogy ki milyen jutalomból indul. Teljesíteni kell egy szintet azért, hogy elindulhasson az olimpián, ez nem jutalom, ennyi erővel jutalomból kaphatott volna rögtön érmet is.
  A versenyzői teljesítménye alapján még csak említésre sem méltó.

 4. Bertalan Magyar szerint:

  Meggyalázta. Tehát szerintetek ez a tett egyenértékű azokkal, amelyeket „migránsok” követtek el nők sérelmére, szerte Európában?

 5. Kovács András szerint:

  Hát mindjárt magam alá esek. Hogy történhetett ilyen? Na legyen már végre vége ennek a baromkodásnak! Talán pár könnycseppet megérdemelne az átlag magyar család is, akik az ilyen erőltetett világbaromság terjeszkedése ellenére talpon maradtak, reményteli jövőt adva a magyar nemzetnek.

 6. Sándor Rózsa szerint:

  Ballibsik életének legnagyobb problémája. 10 000 000 embernek pedig a kenyér…

 7. Anna Kisfaludiné Baán szerint:

  Ismételten elmondom, hogy : Ifj Knézy Jenő akkor lenne ifj., ha még élne az id. Knézy Jenő, de sajnos már nem él. Így Knézy Jenő csak úgy Knézy Jenő!
  Aztán aki a startőre állt azokat sorba elmondta bár nem tudom, hogy a reklamált versenyző milyen ország színeiben indult? ki készítette fel kb. másfél év alatt, ha meg felkészítették nyilván befogadták és máris nem menekült. Ez a mocsok sajtónak nevezett valami csak a szarkeveréshez ért. Nem vagyok Knézy rajongója, de semmi baj a felkészültségével sem a mondókájával.

 8. csaba szerint:

  Most már csak az jöhet hogy kötelességszegési eljárást indítson a balliberális csürhe ifj.Knézy Jenő ellen.A vád,kötelessége lett volna szentté avatni az illegális bevándorló csapat női úszóját.

 9. Baranyai László szerint:

  Nevetséges a hiszti, amit a téma körül csapnak. Knézy nyilván nem szándékosan (netán „utasításra”) hagyta említés nélkül a kislány szereplését. Hanem mert észre sem vette. Nem volt sportértéke. Knézy sportriporter, nem politikai újságíró. Egyébként egy Tényi nevű álfideszes hivatásos feljelentő állítólag már fel is jelentette Knézyt a Médiatanácsnál. Aki persze reszket a félelemtől.

 10. Naki Vagyok szerint:

  Az olimpiának mi a f@sz köze van, hogy kit ès hogyan mentett meg állítólag?

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top