+ Színház

Újabb hírek érkeztek Kulka állapotáról

Kulka János felépülése után pályát is módosítana?

Kulka János színművész felépülése újabb fázisához érkezett, amelynek köszönhetően kezelőorvosai úgy döntöttek, hogy szerdától otthonában gyógyulhat – olvasható a család MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében.

Kulka János megfelelő szakemberekkel támogatott rehabilitációja folytatódik. “Hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig, de bízunk abban, hogy a megszokott otthoni környezete hozzájárul állapotának további pozitív változásához” – írják a közleményben.

 

Mint a család elmondta, továbbra is igyekeznek a művész számára a lehető legnyugodtabb körülményeket biztosítani, amely elengedhetetlen a teljes felépüléséhez, és ehhez kérik az ismerősök és rajongók további megértését, türelmét. Emellett a közleményben megköszönik a folyamatosan érkező biztató szavakat, amelyeket tolmácsolnak a színésznek.

kulka janos koncert

Kulka János április 12-én, kedden este lett rosszul, a mentők a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelést az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályárán folytatták.
Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet korábbi közlése szerint a színművész “az időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani”.

A Bors értesülései szerint azonban ha felépül, a színész fokozatosan felhagyna a színházi és filmes munkákkal, hiszen egy ideje úgy érzi, már mindent eljátszott a prózai szerepek közül. A lap információ szerint Kulka újra zene felé fordulna, ami annyira nem is meglepő, figyelembe véve, hogy eddig már két lemeze is megjelent.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top