Ettől megint nem lett szimpatikusabb Steven Seagal

Steven Seagal

Steven Seagal amerikai akciófilmszínész, producer és harcművész, aki amióta szerb állampolgárrá vált, Szerbiát hivatalosan is hazájának tekintheti, ellátogatott a Velika Plana-i Morava fegyvergyárba és megtekintette az ott gyártott fegyvereket – írja a magyarszo.com.

Igor Matković polgármester elmesélte:

A színészt elsősorban a Lazar 2 páncélozott jármű nyűgözte le. Állítólag azt mondta, a Lazart minden további nélkül bevetné a louisianai Jefferson Parishben, ahol a helyi seriff tartalékos helyettese. Seagal szerint a Lazar 2 a texasi rendőröknek is jól jönne, főleg a mexikói határszakasz ellenőrzése során.

A polgármester szavai szerint Seagal azt mondta: a harckocsi olyan, mintha ő tervezte volna, mindene megvan, aminek kell.

Steven Seagal filmjeiben attól vált szimpatikus verőgéppé, hogy többnyire az igazság, a gyengébb oldalán állt, viszont az orosz és szerbiai fegyverkezés reklámozása több mint visszás, túllép filmbéli szerepén és olyan hatalmakat szolgál, amelyekről naivitás lenne azt állítani, az emberiség békéjén dolgoznak.Nincs hozzászólás

Írd le a véleményed!