+ Film

Ettől megint nem lett szimpatikusabb Steven Seagal

Steven Seagal

Steven Seagal filmjeiben attól vált szimpatikus verőgéppé, hogy többnyire az igazság, a gyengébb oldalán állt, viszont az orosz és szerbiai fegyverkezés reklámozása több mint visszás.

Steven Seagal amerikai akciófilmszínész, producer és harcművész, aki amióta szerb állampolgárrá vált, Szerbiát hivatalosan is hazájának tekintheti, ellátogatott a Velika Plana-i Morava fegyvergyárba és megtekintette az ott gyártott fegyvereket – írja a magyarszo.com.

Igor Matković polgármester elmesélte:

A színészt elsősorban a Lazar 2 páncélozott jármű nyűgözte le. Állítólag azt mondta, a Lazart minden további nélkül bevetné a louisianai Jefferson Parishben, ahol a helyi seriff tartalékos helyettese. Seagal szerint a Lazar 2 a texasi rendőröknek is jól jönne, főleg a mexikói határszakasz ellenőrzése során.

A polgármester szavai szerint Seagal azt mondta: a harckocsi olyan, mintha ő tervezte volna, mindene megvan, aminek kell.

Steven Seagal filmjeiben attól vált szimpatikus verőgéppé, hogy többnyire az igazság, a gyengébb oldalán állt, viszont az orosz és szerbiai fegyverkezés reklámozása több mint visszás, túllép filmbéli szerepén és olyan hatalmakat szolgál, amelyekről naivitás lenne azt állítani, az emberiség békéjén dolgoznak.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top