+ Zene

Visszavonulót fúj a The Carbonfools zenekar

the carbonfools

Nem mondjuk, hogy ez a búcsúkoncertünk lesz, de azt, hogy mikor hallhattok újra minket így együtt, nem tudjuk most megmondani – írja a The Carbonfools.

Keresés a weben

A 2001-es első Szigetes fellépés és a 2004-es debüt album megjelenése (The Poisoned Goulash) óta a The Carbonfools rendszeresen járja az országot és az egyik legaktívabban koncertező zenekarrá nőtte ki magát. A folyamatos koncertezésben, az öt sikeres stúdióalbum elkészítésében azonban egy kicsit elfáradtak. Voltak és vannak még terveik a jövőre, de most úgy érzik, hogy a pihenésnek és a visszatekintésnek van itt az ideje.

Nem búcsúkoncert, de…

Ezért döntöttünk úgy, hogy 2015. szeptember 16-án a Budapest Parkban tartandó koncertünk után határozatlan idejű szünetre vonulunk. Nem mondjuk, hogy ez a búcsúkoncertünk lesz, de azt, hogy mikor hallhattok újra minket így együtt, nem tudjuk most megmondani.

Önmagukra figyelnek, átgondolnak:

Zenekarként és egyénileg is sok nehéz helyzeten és rengeteg csodálatos élményen vagyunk túl. Mi szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy ilyen hosszú menetben folyamatosan aktívak és pozitívak maradtunk. Most azonban egy olyan periódus következik, amiben a koncertezés szünetel és önmagunkra figyelünk, átgondoljuk a múltat és remélhetőleg rátalálunk arra az útra, amin tovább szeretnénk haladni.

Szeretnék megköszönni:

Mi, a The Carbonfools volt és jelenlegi tagjai szeretnénk megköszönni nektek azt a rengeteg szeretet és figyelmet, amit eddig tőletek kaptunk és örülnénk, ha szeptember 16-án együtt ünnepelnénk meg az eddigi csodálatos éveket.

Carbonbaráti szeretettel,

A The Carbonfools zenekar: Bicskei Titusz, Fehér Balázs, Fekete István, Hámori Benedek, Miklós Milán

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top
rész elé elég egyszer beilleszteni oldalanként -->