+ Film

Az underground filmkészítés legismertebb figurájával forgott az Így Telnek Napjaink új klipje

Az Így Telnek Napjaink napjai Szőke Andrással teltek. A színész-rendező stand up komikus a főszereplője a kaposvári zenekar készülő klipjének. Kerékpározás és esés van benne. Premier heteken belül.

A Így Telnek Napjaink zenekar alig több mint egy éve van jelen a magyar könnyűzenei színtéren, de máris óriási elánnal vetette magát a munkába, írja a csapatról a Musicmagazin és a Rockbook. A punkrockból garázspopra váltott csapat tavaly debütált a bemutatkozó dalokkal, és a közelmúltban újra stúdióba vonult, hogy rögzítse a legfrissebb szerzeményeket.

A napokban forgatták a legelső, A legjobb című dalhoz készülő klipet, melynek főszerepére Szőke Andrást sikerült megnyerniük. A werkfotók alapján a munka jó hangulatban telt, és ez a hangulat minden bizonnyal átragad majd a klipre is.

itn3

A legjobb című dalhoz készülő ITN-klip főszerepére Szőke Andrást sikerült megnyerniük

András nem viccelt és bemutatta, hogy elesésben is profi, ha a forgatókönyv azt kívánja. Még mindig a hatása alatt vagyunk 🙂

– írja a zenekar a Facebook-oldalán. Szőke Andrásnak annyira bejött a csapat muzsikája, hogy a Tilos Rádióban futó műsorában be is mutatta a zenekart.

Az ITN a közösségi oldalon folyamatosan tájékoztatja a rajongóit az utómunkálatokról, a klippremiert heteken belülre ígérik. További három új dalból is klipet szeretnének készíteni, a kvadrológia első darabjának ízelítője itt hallható.

A klippremierig lássunk egy korábbi darabot, Talán máskor, vagy inkább most.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top