+ Film

Az MTV bosszút akar állni a Birdman alkotóin?

birdman

Az MTV Movie Awards a legkevésbé sem tartozik a legnívósabb díjak közé, azonban annyiban mégis érdekes, hogy sokkal inkább tükrözi az átlagos közönség ízlését, mint az Akadémia ízlésére hagyatkozó Oscar-díj.

Az MTV Movie Awards a legkevésbé sem tartozik a legnívósabb díjak közé, azonban annyiban mégis érdekes, hogy sokkal inkább tükrözi az átlagos közönség ízlését, mint az Akadémia ízlésére hagyatkozó Oscar-díj. A jelölések listája ma reggel derült ki.

Az MTV Movie Awards legtöbb jelölését A galaxis őrzői, a Csillagainkban a hiba, illetve a Rossz szomszédság című filmek kapták, utóbbinak egyáltalán a jelenléte is sokat elárul. Ahogyan az is árulkodó, hogy Jennifer Lawrence versenyben van Az éhezők viadala címszerepével, illetve hogy James Franco és Seth Rogen párosa egyáltalán labdába rúghat. (Az MTV Movie Awards komolyságáról csak annyit, hogy itt díjazzák a legjobb csókot és a legjobb meztelen felsőtestes alakítást is.)

Az MTV viszont mintha bosszút akarna állni az abszolút Oscar-nyertes Birdman című film alkotóin: a legjobb filmek közé sem jelölték, egyedül férfipárosban és női mellékszereplőben jelölték a filmet.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top