+ Film

Technikai bukta: kiszivárgott két filmcím a Golden Globe nyertesei közül

golden globe

Nem ez volt az első eset, hogy egy Golden Globe-díjazott tévesen tűnt fel a szájton. 2009-ben Anne Hathaway nevét hozták nyilvánosságra a legjobb színésznő kategória díjazottjaként, ám valójában Kate Winslet kapta a díjat.

Keresés a weben

Mintha nem borzolná már így is a kedélyeket Hollywoodban a sok kiszivárogtatás: pénteken kínos bakit követett el a Golden Globe hivatalos honlapja, amikor a vasárnapi díjkiosztást megelőzve véletlenül kitették oldalukra két Golden Globe-díjas film címét.

A Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szövetségének (HFPA) honlapján rövid időre a Selma és a Vadregény című filmek címe jelent meg, mint a 72. Golden Globe (Arany Glóbusz)-gála legjobb drámai film és legjobb vígjáték vagy musical kategóriájának díjazottja. A filmcímek a tavalyi díjazottak képei alatt szerepeltek képaláírásként – számolt be az esetről a Variety.com.

A HFPA internetes oldalát működtető BlueFin cég minden felelősséget magára vállalt a hibáért. Közleményükben úgy fogalmaztak:

Csupán tesztelték a honlapot a vasárnapi díjkiosztó előtt, és csak “véletlenszerűen” választottak két címet a díjra jelöltek közül győztesnek. Hangsúlyozták, hogy nem tudják, mely alkotások lesznek a valódi díjazottak.

A véletlenül megmutatott tesztoldal rövid időn belül eltűnt a honlapról.

Nem ez volt az első eset, hogy egy Golden Globe-díjazott “tévesen” tűnt fel a szájton. 2009-ben Anne Hathaway nevét hozták nyilvánosságra a legjobb színésznő kategória díjazottjaként, ám valójában Kate Winslet kapta a díjat.

 

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. budai pali szerint:

    És persze nem hisszük el, hogy hibás tesztelés történt, mert az úgy nem lenne érdekes… Zsenik!

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top