+ Zene

Bono talán sohasem gitározhat többé

bono

A zenész, aki a baleset óta még nem tudott kimozdulni, arra is kitért, hogy neki azért nagyon hiányozna a gitározás öröme. Hozzáfűzte: együttesének tagjai, The Edge, Adam Clayton és Larry Mullen azzal vigasztalták, sem az övék, sem a nyugati civilizáció sorsa nem ezen múlik.

Bono talán sohasem gitározhat többé a novemberben elszenvedett súlyos karsérülése miatt. A műtétje után lábadozó művész erről honlapján írt a kisalfold.hu szerint.

A U2 együttes 54 éves frontembere november közepén szenvedett balesetet a New York-i Central Parkban, amikor megpróbált kikerülni egy másik kerékpárost, és elesett. Több órás műtétet végeztek az arcán, lapockacsontján és bal karján, később törött bal kisujját is megoperálták. Rájárt a rúd tavaly, balesetet szenvedett az őt szállító repülő és sokan nem örültek új lemezük ingyenességének.

A gyógyulás nehezebbnek tűnik, mint gondoltam. Amikor ezeket írom, nem tudom, hogy valaha tudok-e még újra gitározni

– számolt be követőinek állapotáról Bono csütörtökön. Hozzáfűzte: együttesének tagjai, The Edge, Adam Clayton és Larry Mullen azzal vigasztalták, sem az övék, sem a nyugati civilizáció sorsa nem ezen múlik.

A zenész, aki a baleset óta még nem tudott kimozdulni, arra is kitért, hogy neki azért nagyon hiányozna a gitározás öröme. Ugyanakkor megjegyezte, hogy bal könyöke most „titánból van”, amit sem Jimmy Page, sem Egde, és egyetlen más ismert gitáros sem mondhat el magáról.

Bono azt is közölte: „keményen kell összpontosítania” arra, hogy felkészüljön a U2 májusban kezdődő turnéjára. Legelső felvételükről még nyáron írtunk.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top