+ művészet & politika

Jókai Anna kritizálja a kormányt

Jókai Anna kritizálja a kormányt

Több jobboldali értelmiségi, köztük Jókai Anna írónő is hangot adott a Heti Válaszban a kormánnyal tevékenységével kapcsolatos elégedetlenségüknek.

Több jobboldali értelmiségi, köztük Jókai Anna írónő is hangot adott a Heti Válaszban a kormánnyal tevékenységével kapcsolatos elégedetlenségüknek – írja az Index

A Jókai Annával és Vízi E. Szilveszterrel, az MTA elnökével készített közös interjún az írónő kritikával illette a kormány azon tagjait, akiknek bár hatalmas a vagyonuk, nem tudják bizonyítani, azt honnan szerezték. Jókai Anna szerint ez veszélyes, hiszen míg van, aki azért kerül a hatalom közelébe, hogy a helyes irányba vigye az ügyeket, vannak akiket csak a pénz mozgat. „Ha politikai vezető lennék, igyekeznék megszabadulni a nyerészkedőktől. Mindenkinek van egy titkos listája, nekem is, de el nem árulnám.” – fogalmazott az írónő.

Az interjúalanyok azonban hangsúlyozták, hogy kijelentéseikkel nem az ellenzék támogatása a céljuk, hanem az, hogy a kormány belülről próbáljon meg rendet rakni saját rendszerében.

A beszélgetésben érintették a drogteszt, valamint a boltok vasárnapi zárva tartásának ügyét is. Utóbbi kapcsán az írónő hangsúlyozta, hogy bár senkit nem szabad vasárnapi munkára kötelezni, aki azt mégis vállalja, azt ellenben tisztességesen meg kell fizetni, míg a drogteszt ügye kapcsán így fogalmazott:

Itt van ez a jóravaló, rokonszenves fiatal politikus, Kocsi Máté. Én sem értem, ezt miért találta ki.

 

2 hozzászólás

2 Comments

  1. Savanyú Jóska szerint:

    Fostos komcsik pofa be!

  2. ellenzéki Józsi szerint:

    Jókai Anna az egyik legnagyobb Fidesz-támogató. Ha már ő sem érti…:) A vagyonnal meg sürgősen számoljanak el! Sumákolás nélkül!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top