+ Irodalom

Nemere István élete fő művére készül

nemere istván

Nemere István igazán különös író, jelenség az írók között. Bár többször próbálkozott, nem vették föl az Írószövetségbe. Most már inkább örül neki.

Nemere István jelenleg egy csengelei tanyán él feleségével. Azt mondja, nem az a barátkozós típus, de már túl van néhány író-olvasó találkozón a helyi könyvtárban és iskolában. Előtte Esztergomban élt, de elege lett a turistákból, egy Szabad Föld-hirdetés alapján talált rá erre a tanyára. Mindennap reggel hattól délig ír, ez idő alatt 35-40 ezer karakter összejön neki. Eddig 636 könyve jelent meg különböző álneveken. Van úgy, hogy egy nap 3-4 könyve is megjelenik. Tucat szám lapulnak könyvei kiadói fiókokban. Nemere István igazán különös író, jelenség az írók között. Bár többször próbálkozott, nem vették föl az Írószövetségbe. Most már inkább örül neki. Hogy mire készül csengelei tanyáján, Borzák Tibor interjújában olvashatjátok a szabadfold.hu oldalon.

4 hozzászólás

4 Comments

  1. Darázs szerint:

    Nemere István élete fő műve az lenne, ha nem lopná, csalná, hazudná, ferdítené, kitalálná a témáit. Pistike! Azért a „vegyészmérnök” Richter Gedeonra, meg a hasonló többire gyúrni kéne még, nem is kicsit, nagyon! Meg a fantáziadús „levéltári kutatásokra” történő hivatkozásokra is! Kis sunyi, kapzsi, gonosz, tahó tolvaj geci!

  2. Bársony Puha szerint:

    Irigy vagy Darázs? Kis sunyi, kapzsi, gonosz, tahó tolvaj geci-e vagy?

  3. Darázs szerint:

    Nem kedveljük a mániákus, kalandor, dilettáns, mások írásait összeollózó, saját fantáziáit tényként kezelő és beállító, a történelmet számos ponton kitaláló és ezzel meg is hamisító, kapzsi, jellemtelen, áruló, szenzációhajhász módon író írástudókat. Ennek a cirkuszba való fajtának Nemere a legismertebb, leggátlástalanabb, legtipikusabb képviselője. Műveinek semmi köze sem a tudományhoz, sem az ismeretterjesztéshez, sem a regényirodalomhoz. Az ilyen embert mi nem irigyeljük, hanem megvetjük!

    • buchbinder ármin szerint:

      „Nem kedveljük… nem irigyeljük… megvetjük!” – Drága Darázs, pszichiáterrel volt-e már találkozód? Én sem kedvelem Nemerét, de Te (Ti?) kinek a nevében nyilatkozol? Általad szól a darázsfészek?

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top