+ Életmód

A gyerekek öltöztetésénél érdemes minőségi ruhákat választani

gyerekek öltöztetésénél

Azt mondják, nincs is örömtelibb dolog egy óvodás gyermek öltöztetésénél, hiszen számtalan csodaszép ruha, kiegészítő áll rendelkezésre, és a gyerkőcök ebben a korban még hallgatnak is ránk: azt veszik fel, amit kikészítünk nekik.

Persze itt is érdemes azért figyelni arra, hogy a kislányoknál jelen legyen a cica- vagy pillangóminta, de egyébként nyert ügyünk van. Egy fontos részletről azonban nem szabad elfeledkezni: az alsóneműt is jól kell megválasztanunk!

Éppen ezért is jó hír, hogy a több díjjal, kiemelt ügyfélszolgálattal rendelkező gyerekruha webáruházban, a Ruhafalván kaphatók DomiKids alsóneműk is most már. Ismerd meg te is ezt a márkát jobban!

Minőségi alsóneműk gyerekeknek

A DomiKids márkajelzéssel ellátott ruhadarabok között kisfiúkra és kislányokra való alsónemű szetteket, trikókat, bugyikat, boxereket, melltartókat találunk, de még pizsamákat is. Egytől egyig dizájnos és jó minőségű mind.

A Ruhafalva gyerekruha és gyerekcipő webáruház egyébként is híres arról, hogy hatalmas választékkal rendelkezik, azonban a kínálatukból most már ezek a divatos kiegészítők is beszerezhetők.

Érdemes szétnézni az oldalon, hiszen egészen babakortól kezdve tini korukig fel lehet innen öltöztetni a csemetéket, nagyon sokféle ruhatípus megtalálható náluk. Bár vannak használt és outlet gyerekruhák is, természetesen a fürdőruha, alsónemű és pizsama kategóriákban csak új, márkás termékeket kínálnak.

A DomiKids olyan nagy nevek mellett kapott helyet, mint a Civil vagy a Katamino: ezek is nagyon közkedvelt márkák a vásárlók körében. Az új szetteket is biztosan hamar megszereti mindenki. Lássuk is, mi jellemző a DomiKids termékekre!

Színes darabok vidám mintákkal

Akár alsóneműről, akár pizsamáról van szó, a márka darabjai egytől egyig a gyerekek ízlésvilágához igazodnak. A legkedveltebb mintákat találjuk meg rajtuk: kislányoknak rózsaszín, fehér, piros szetteket kínálnak, rajtuk pillangó-, cica-, nyuszi-, unikornis-, virágdíszítés látható. Kisfiúknál a sötétebb árnyalatok a jellemzők, és az autós, dinós, robotos, járműves minták.

A pizsik és a bugyik, boxerek, trikók, tini melltartók anyaga pamut, amely kiváló légáteresztő, hipoallergén tulajdonságairól nevezetes. Könnyen mosható és gyorsan szárad, így a szülőknek is tetszeni fognak ezek az alsóneműk.

Az sem mellékes, hogy nagyon kedvező az áruk ezeknek a termékeknek, különösen a szetteket éri meg a kosárba tenni. Célszerű akár több ilyet is megrendelni, így hosszú időn keresztül biztosítva van a gyermek számára az alsóruházat. Télen és nyáron egyaránt hordhatók ezek a darabok, a méretválasztás sem jelenthet gondot.

Néhány hasznos tanács a vásárláshoz

Ha a Ruhafalvát választod, akkor számos kedvezményben is részesülhetsz, hiszen itt mindig vannak akciók. A visszatérő vásárlók pontokat kapnak, amelyeket később felhasználhatnak a rendeléskor.

Érdemes tehát regisztrálni, és minél többször ellátogatni az oldalra. Kérdés esetén az ügyfélszolgálat tud segíteni a döntés meghozatalában.

Népszerűek

To Top