+ Színház

Hogyan változtatja meg egy 3050 grammos csomag a család életét?

család

Az előadás nem kíván tanácsot vagy iránymutatást adni, nem akarja megmondani, hogyan lehet mindezt harmonikusan csinálni, csupán annyit szeretne, hogy egy olyan helyzetről gondolkozhassunk közösen, ami sokunkat érint és megérint.

A családdal és gyermekvállalással foglalkozó bemutatóval zárja az évet a Káva Kulturális Műhely. A 3050 gramm december 19-én és 20-án 19 órától látható a MU Színházban.

Ezt írják a darabról:

„A 18 éves Káva Kulturális Műhely most először kifejezetten felnőtteknek készít ARS – résztvevő színházi előadást. Szeretnénk a nézőinkkel közösen gondolkodni, szeretnénk, ha valódi résztvevővé válhatnának az előadás idejére.

Gondolkodni arról, hogy mi történik egy kapcsolattal, egy nővel és egy férfival, amikor gyermeket vállalnak. Arról, hogy mit jelent az, hogy család. A prioritásokról, a nehézségekről és az örömökről, a társadalmi nyomásról.

Résztvevő színházi előadásunk arra tesz kísérletet, hogy saját emberségünk fényében vizsgálhassuk azt a krízist, amit a szülővé válás jelensége okoz bennünk. Krizis, mert az új helyzet rengeteget ad és elvesz. Olyan dráma, melynek csak a következményeit érezhetjük a hétköznapokban. A probléma lényegét ritkán látjuk, csak érezzük és szenvedünk tőle. Átalakulunk az új elvárásoknak megfelelően és közben személyiségünk, párkapcsolatunk, szexuális életünk is alakul…és nem mindig jó rányba.

Az előadás nem kíván tanácsot vagy iránymutatást adni, nem akarja megmondani, hogyan lehet mindezt harmonikusan csinálni, csupán annyit szeretne, hogy egy olyan helyzetről gondolkozhassunk közösen, ami sokunkat érint és megérint.

3050 gramm egy csecsemő átlagsúlya. Hogyan változtatja meg egy alig három kilós kis csomag az egész életünket?

Bemutató: 2014. december 19. 19:00

További előadások: 2014. december 20., 2015. január 31., február 21., március 21.

  • Játsszák: Bori Viktor, Gyombolai Gábor, Kálócz László, Kardos János, Milák Melinda, Patonay Anita, Sárosdi Lilla
  • ARS interaktív konzulens: Romankovics Edit
  • Író – dramaturg: Róbert Júlia
  • Látvány, jelmez: Kiss Gabriella
  • Zene: Kovács Áron Ádám
  • Produkciós asszisztens: Németh Edina
  • Produkciós vezetők: Erős Balázs, Takács Gábor
  • Rendező: Sereglei András
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top