+ művészet & politika

Díjat érdemelne? Jelöld!

Jelöléseket vár az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) számos művészeti díjra, amelyeket 2015. március 15-én adnak majd át.

Jelöléseket vár az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) számos művészeti díjra, amelyeket 2015. március 15-én adnak majd át.

A Balázs Béla-díj, Balogh Rudolf-díj, Blattner Géza-díj, Erkel Ferenc-díj, Ferenczy Noémi-díj, Harangozó Gyula-díj, Hortobágyi Károly-díj, Jászai Mari-díj, József Attila-díj, Liszt Ferenc-díj, Munkácsy Mihály-díj, Nádasdy Kálmán-díj, Németh Lajos-díj, Szabolcsi Bence-díj, illetve Táncsics Mihály-díj leendő kitüntetettjeire szakmai szervezet vagy korábbi díjazott, de civil vagy érdekvédelmi szervezet, illetve magánszemély is tehet javaslatot december 15-éig – közölte pénteken az MTI-vel az Emmi Kultúráért Felelős Államtitkársága.

A felterjesztésnek tartalmaznia kell a jelölt életútjának és tevékenységének rövid ismertetését tartalmazó indokolást. A rendelet és a kitöltendő adatlapok a kormányzati portálon érhetők el.

A kezdeményezéseket az elismeres@emmi.gov.hu email címre, illetve az Emmi Protokoll Osztályára, a 1054 Budapest, Akadémia utca 3. címre várják. A határidőn túl beérkező javaslatokat a tárca a következő, a 2016-os díjadományozásoknál tudja figyelembe venni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top