+ Jegyzet

Lecsapott kollégánkra a BKK bérletmaffia

BKK

Tisztelt városlakók! Sokallják bérletük árát? Forduljanak bizalommal a BKK munkatársaihoz.

Kedd reggel, amikor pont tegnap lejárt a bérlet. Kígyózik a sor a pénztárnál, na, van ilyen, pech, kockáztassunk.  És akkor hirtelen ott tartunk történetünkben, hogy a két karszalagossal az oldalunkon kénytelen-kelletlen csak leszállunk. Az Urániánál. Személyi, papír. Csekk vagy helyben fizetendő? Előbbi tizenhat, utóbbi nyolc ezer magyar forintba kóstál. Osztunk-szorzunk, egye-fene, legyen helyben, de hoppá, pont most az egyszer még annyink sincs készpénzben. Oké, oké, semmi pánik kishölgy, keresünk egy automatát. Fő a nyugalom és irány az Astoria. Természetesen karszalag ekkor már zsebre vágva, mert „BKK. Diszkréciónk garantált.”. Miután abszolút együttműködésünkről (vagy pénzfizetési?) szándékunkról tanúbizonyságot tettünk, mindjárt oldódik a hangulat. Bagózol? Cigarettatárca, gyújtó. Sokat békávézol, mi? Sokba kerül a bérlet, mi? Nem kell izgulni. Van ám olcsóbb megoldás is. Persze, csak ha komolyan érdekel… Igen?

Hölgyeim és Uraim, tisztelt városlakók! Sokallják bérletük árát? Forduljanak bizalommal a BKK munkatársaihoz. Íme, ajánlataik, első kézből:

Kis gyermekes bérletigazolvány. Ez úgy működik, hogy kicsengetsz nekem nyolcat és megkapod félévre a kedvezményre feljogosító igazolványt. Ha leosztod, kicsit több, mint egy ezres per hó. Plusz 3300 a bérlet.  Szóval öt rugóval megúszod. Tuti cucc, minden infó szerepel rajta, kódok meg a többi. Kaller meg nem köthet bele, hogy tényleg érvényes-e a kedvezményed, szóval azzal sincs para. Max. két-három nap és nyélbe üthető a buli, attól függ, mikor ügyel a kollegina.

Nyugdíjas bérletigazolvány. Húzósabb: tizenkettő, de az egy évre szól. Ez egy olyan cucc, amit amúgy rokkant nyugdíjasok meg tartós munkanélküliek kapnak. Szóval lehet, neked inkább a kisgyerekes passzol (Köszöntem a bókot). De ha apunak, anyunak kéne, arról is lehet szó. Hallod, nem kell ám parázni, totál legál az egész. Nem én ragasztgatom otthon, egyenesen a pénztárból jön. Nulla rizikófaktor. Nem kell egy kis plusz pénz? Ha gondolod, szállj be. Szerzel egy-két havert, akinek kell, aztán annyit teszel rá amennyit tetszik. Ami marad, azt megkapod tisztán. Érted, simán megkeresed mondjuk ennek a büntetésnek az árát. Megadom a számom. Megbízhatok benned, ugye? Köztünk marad a dolog?

Tisztelt Budapesti Közlekedési Központ! Akkor most hogy is állunk?

3 hozzászólás

3 Comments

  1. nacionalista szerint:

    Újabb liberálbolsevista oldal készült. Erre telik,produktív munka viszont büdös.

  2. titiapa47 szerint:

    A librarius könyvkiadót – könyvárust jelent , magam qrvra nem vagyok liberális, de ők legalább
    nem ilyen surmók !

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top