+ Zene

Az Anna and The Barbies már az új lemezre készül

anna and the barbies

Az Anna and the Barbies gitárosa Szigetes koncertjük után készülő lemezükről mesélt.

Az Anna and the Barbies gitárosa, Pásztor Sámuel, a zenekar Szigetes koncertje után az új lemezükről mesélt az MTI-nek. A zenekar ötödik albuma Szabadesés címmel fog megjelenni.

Sokáig kerestük saját stílusunkat és úgy érzem, a megjelenés előtt álló lemezen találtunk rá igazából, annak ellenére, hogy a közönség és a szakma már megszeretett minket az elmúlt években. Gyakorlatilag mindenki képzett zenész közöttünk, de ma is underground, alter zenekar vagyunk, és talán a lendületet is sikerült megtartanunk a tíz év alatt. És persze ott van Anna, a testvérem személyisége, különleges színpadi megjelenése, szerepe frontemberként, ami igazán markánssá tette az Anna and the Barbiest. Végre minden hangszer a helyére került, és minden zenekari tag fontos szerepet kapott, ami szerintem egy igazán ránk jellemző ízt eredményezett. Nekem, a csapat fő zenei felelősének különösen fontos, hogy a koncertek erejét, energiáját sikerüljön átmenteni a stúdióanyagra, és úgy érzem, sikerült.

Az Anna and the Barbies lemezbemutatója november 14-én lesz a Syma csarnokban, ahol különleges vendégként Tátrai Tibor is fellép velük.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top