+ Zene

Az Anna and The Barbies már az új lemezre készül

anna and the barbies

Az Anna and the Barbies gitárosa Szigetes koncertjük után készülő lemezükről mesélt.

Keresés a weben

Az Anna and the Barbies gitárosa, Pásztor Sámuel, a zenekar Szigetes koncertje után az új lemezükről mesélt az MTI-nek. A zenekar ötödik albuma Szabadesés címmel fog megjelenni.

Sokáig kerestük saját stílusunkat és úgy érzem, a megjelenés előtt álló lemezen találtunk rá igazából, annak ellenére, hogy a közönség és a szakma már megszeretett minket az elmúlt években. Gyakorlatilag mindenki képzett zenész közöttünk, de ma is underground, alter zenekar vagyunk, és talán a lendületet is sikerült megtartanunk a tíz év alatt. És persze ott van Anna, a testvérem személyisége, különleges színpadi megjelenése, szerepe frontemberként, ami igazán markánssá tette az Anna and the Barbiest. Végre minden hangszer a helyére került, és minden zenekari tag fontos szerepet kapott, ami szerintem egy igazán ránk jellemző ízt eredményezett. Nekem, a csapat fő zenei felelősének különösen fontos, hogy a koncertek erejét, energiáját sikerüljön átmenteni a stúdióanyagra, és úgy érzem, sikerült.

Az Anna and the Barbies lemezbemutatója november 14-én lesz a Syma csarnokban, ahol különleges vendégként Tátrai Tibor is fellép velük.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top