Archív

Jelentkezz a Kéziratügynökségnél

Megújult formában működik tovább a Librarius Kéziratügynökség rovata, a legfrissebb írások már a főoldalon is olvashatók, jobb oldalon, a blogok sávjában.

Szeretsz írni, denem tudod megjelentetni az írásokat? Blogot nyitottál, de a kutya sem olvassa? Előszobázol a kéziratoddal? Minek? Meg akarod tudni, szeretik-e az olvasók, amit írsz? Minden kérdésre választ kapsz, ha fölkeresed a Librarius Kéziratügynökség rovatát, regisztrálsz, és máris fölteheted az írásodat, ami megjelenik a főoldalon is. A cikk alján látható + mögött találod a közösségi oldalak megosztógombjait, amelyekkel menedzselheted az írásodat. Csapj a lecsóba! Ha pedig arra is kíváncsi vagy, hogy egy szakmai zsűri hogyan vélekedik az írásodról, akkor jelentkezz a Librarius Toll a füledbe! című abszur szöveg pályázatára. A Librariuson nyitott kapukat döngetsz! Miért is? Publikálj nálunk, mert a Librarius nem kézirattemető, kezdőnek, profinak egyaránt szabad teret ad. Szólj a többieknek is! Szabad a pálya.

Nem csak prózát vagy verset rakahtsz föl, hanem híreket, eseményeket, vagy ha van egy jó recepted, ötleted, amit megosztanál velünk, írd meg, várjuk. Láttál egy jó filmet, olvastálvalami borzasztót, szeretnéd fölhívni a figyelmet egy új étteremre, mert kulturált a kiszolgálás? Írd meg!Nálunk otthon vagy! Szeretettel várunk!

A Librariust naponta már háromezren olvassák! És majd lesz idő, amikor legalább ennyien írják!

kalligram akcio

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top